Προσγειωμένα για το επόμενο

Η ομάδα μας μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της στα ντέρμπυ με Ομόνοια και Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, «ταξιδεύει» στο γειτονικό ΓΣΖ με την ψυχολογία στα ύψη για να αντιμετωπίσει την Αλκή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/11 και ώρα 18:00 (LTV) και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες μέρες. Η Λαρνακιώτικη ομάδα την φετινή σαιζόν ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα αλλά αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζει την ομάδα μας και τον κόσμο της. Είναι αρχές του πρωταθλήματος και το ότι είδαμε μέχρι τώρα από τις ομάδες είναι ένα μικρό δείγμα.

Από την άλλη όμως ο επόμενος αντίπαλος δεν μπορεί να απειλήσει την ομάδα μας αν αυτή παρουσιαστεί σοβαρή και με θέληση για να πάρει το παιχνίδι. Στον χθεσινοβραδινό αγώνα απέναντι στον Ερμή αν και η Αλκή βρέθηκε να προηγείται με 0-1 από το 2ο λεπτό εντούτοις δεν το εκμεταλλεύτηκε και δεν διαχειρίστηκε καθόλουκαλά την συγκυρία αυτή και την πλήρωσε απόρροια της απειρίας των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

alkientekad_640x

Στην αρχική εντεκάδα για την «αθάνατη» βρέθηκαν οι Στυλιανού, Καστάνας, Λαΐφης, Χριστοφή, Χριστοφίδης, Κονομής, Γκουαϊμόρ, Φυλακτού, Χριστούδιας, Δημητρίου και Κυπριανού ενώ ως αλλαγή πέρασε ο Κατελλάρης στο 80ο λεπτό. Αγωνίστηκαν 12 ποδοσφαιριστές με τους 11 να είναι νεαροί και χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες.

Ο αγώνας έληξε με νίκη του Ερμή με 3-1 και η Αλκή παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα -6 βαθμούς λόγω της μη συμμόρφωσής της με τα κριτήρια της Ουέφα. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχασε εντός έδτας από τον Άρη με 0-1 και ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται κανείς ότι η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για την επόμενη μας αντίπαλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ