Όλα γυρίζουν…

Νικήτρια βγήκε η ομαδάρα μας τη δεύτερη αγωνιστική, αφού κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-1, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά κατάφερε να σκοράρει και τρίτη φορά και να σκοτώσει κάθε ελπίδα για τον Απόλλωνα μετά το 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ήταν φυσικά ο Ρομπέρτο ΓΚΟΛαούτι, ο οποίος σκόραρε και αυτή την αγωνιστική δύο φορές. Το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης πέτυχε ο Γκαρσία με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φοφανά. Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν ήταν και ο πορτιέρο μας, Μάθιου Βαλβέρδε, ο οποίος με εντυπωσιακές αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει το σκορ για την Ανόρθωση.

Η ομάδα ξεκίνησε με νίκες και μάλιστα με τριάρες. Το περσινό πάθημα όμως, ελπίζω να μας έγινε μάθημα. Γι’ αυτό παραμένουμε προσγειωμένοι και πιστοί στο πλευρό του Φοίνικά μας. Ο δρόμος για την «Ιθάκη» είναι μακρύς οπότε αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Απόλλωνα και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλό μας που είναι η Αλκή.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα Σάκη Ρουβά στους αγαπημένους Απολλωνίστες. Μετά το χθεσινό αγώνα και την τριάρα, προφανώς και όλα γύρω σας γυρίζουν και από την παραζάλη δεν ξέρετε τι λέτε! Περαστικά σας λοιπόν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ