Μια φορά Ανόλα, για πάντα Ανόλα!

Το ότι η Ανόρθωση είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος το έχουμε βιώσει εμείς οι Ανορθωσιάτες διαχρονικά μέσα στο πετσί μας. Όταν όμως αυτή η επιβεβαίωση έρχεται και από ξένους πρώην παίκτες μας που ήρθαν στην Κύπρο αρχικά μόνο και μόνο για να βγάλουν το ψωμί τους τότε αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ένας απ’αυτούς είναι και ο Μαρκ Φοδέρινχαμ. Ο Braveheart, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσαμε, εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του για την Ανόρθωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, σε μήνυμα του προς τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας ο Fozza είπε τα εξής: “Τις καλύτερες μου ευχές για τη νέα χρονιά, εξαιρετική αρχή στο ντέρμπι, μου λείπετε, είστε οι καλύτεροι οπαδοί”

fozza1

Στο επόμενο του μήνυμα ο Μαρκ είπε: “Θα έρθω να μας να δω να κερδίζουμε το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς, Ανό για μια ζωή”

fozza2

Στη συνέχεια και αφού δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων ευχαρίστησης, αγάπης και εκτίμησης από φίλους της ομάδας, ο Σκωτσέζος απάντησε: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη σας και το πως μου συμπεριφέρθηκαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, είμαι ένας από σας τώρα” και “Το Παπαδόπουλος είναι σαν το σπίτι μου, μου λείπετε παιδιά”

fozza3

fozza4

Τέλος, οι υπέροχοι αυτοί διαλόγοι έκλεισαν με το πάρακατω μήνυμα από τον πρώην αμυντικό μας χαφ: “Ήμουν περήφανος που φορούσα το Φοίνικα στο στήθος σε κάθε ματς.”

fozza5

ΜΑΡΚ, Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΗ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ