Λειβαδιακός 6 – 5 Ανόρθωση: Έλειψε μόνο η νίκη

Αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τους πρόσφατους φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες Α’ κατηγορίας, παρουσιάστηκε απόψε η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης απέναντι στον Λειβαδιακό. Η παλλικαρήσια εμφάνιση των φουτσαλιστών μας απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Β’ κατηγορίας δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Με τέρμα από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι φουτσαλιστές μας με τον Μάριο Ομήρου να πλασάρει ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ. Ο Ομήρου ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 2-2 λίγο αργότερα, με τον νεαποκτηθή φουτσαλιστή να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα στην αντεπίθεση. Η ομάδα μας πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Ζάο, ενώ ο Ομήρου μετατράπηκε από εκτελεστή σε δημιουργό δίνοντας στην ασσίστ στον Μάμα για το 4-3.

Κάπου εκεί ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων φουτσαλιστών δυσκόλεψε το έργο της ομάδας μας, αφού χαρακτηριστικά ο Μάριος Προδρόμου είχε να διαχειριστεί 8 μόλις φουτσαλιστές. Παρόλα αυτά ο Χαρή ισοφάρισε σε 5-5 λίγο πριν το τέλος του αγώνα ωστόσο ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν την τελευταία λέξη κερδίζοντας τον αγώνα με 6-5.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ