Η εντεκάδα του Απόλλωνα

Πολύ πιο εύκολα μπορεί να βρει κάποιος την εντεκάδα του Απόλλωνα σε σχέση με τη δική μας ομάδα. Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας πέρασε ένα «ήρεμο» καλοκαίρι, προχώρησε μεθοδικά στον προγραμματισμό του ενώ ο Χριστάκης Χριστοφόρου μόνταρε την ομάδα του πιο γρήγορα, είχε ως αποτέλεσμα ο κορμός της ομάδας να βρεθεί ευκολότερα και να μην υπάρχουν πολλές αλλαγές από παιγνίδι σε παιγνίδι.

Για το σημερινό παιγνίδι απέναντι στην ομάδα μας, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βάλε. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Μερκή και Καρυπίδη, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βασιλείου και Ντανανάε, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ανασταλτικό ρόλο θα έχουν οι Χαμναντί και Γκουγιόν ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Σανγκόι. Στην κορυφή θα είναι ο Γκαρσία, ενώ αριστερά του θα έχει τον Ρομπέρ και δεξιά του τον Παπουλή.

Ο Απόλλωνας έχει μερικούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του, και θα πρέπει η αμυντική μας γραμμή να είναι συγκεντρωμένη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας είναι φυσικά ο Σανγκόι και θα πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παραχωρήσουμε φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ