Η αδικημένη… Ομόνοια να μας αφήσει ήσυχους

Ενώ το ντέρμπι έχει περάσει, η Διοίκηση του Σωματείου της Ομόνοιας αποφάσισε ότι ο τρόπος για να επικεντρώσει αλλού την προσοχή των οπαδών της και όχι στα παρασκήνια που ταλανίζουν το δικό τους Σωματείου, ήταν η… επίθεση σε βάρος της Ανόρθωσης για το… άναμμα των φωτοβολίδων στο μεταξύ μας παιγνίδι. Μέσα σε μία ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρονται στον… Τσε Γκεβάρα μέχρι τους Κέλτικους σταυρούς, ενώ μας κάνουν και ένα «μάθημα» περί κανονισμών της ΚΟΠ.

Είναι άξιο απορίας γιατί να ασχοληθεί η ομάδα της Λευκωσίας με όσα έγιναν (;) στο παιγνίδι του Σαββάτου μία εβδομάδα αργότερα, και όταν το δικό τους Σωματείο έχει πιο σημαντικά θέματα για να επιληφθεί. Η απάντηση δόθηκε νωρίτερα, καθώς προσπαθούν να επικεντρώσουν αλλού την προσοχή των οπαδών τους από τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το Σωματείου τους (όπως για το κρυφό ταμείο στον Μιλτή…).

Η επίσημη Ομόνοια ζητά, κρυμμένη πίσω από την ανακοίνωσή της, την τιμωρία του σωματείου μας με αποκλεισμό της έδρας, λόγω ανάμματος φωτοβολίδων, την παρουσία Κέλτικων σταυρών στην κερκίδα μας το οποίο αναφέρει ως ρατσιστικό σύμβολο, ενώ την ίδια ώρα κάνει αναφορά για το πανό του Τσε Γκεβάρα που αναρτήθηκε στη δική τους κερκίδα ως ένα πανό με τον… Αργεντικό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα. Κάνει επίσης αναφορές για τη διακοπή λόγω φωτοβολίδων που άναψαν οι δικοί μας οπαδοί, ενώ κάνει λόγο επίσης για… διαπίστωση του παρατηρητή ότι ρίχθηκαν βολές πυροτεχνημάτων από κάποιον… εκτοξευτήρα. Από ότι φαίνεται, ο παρατηρητής του αγώνα αλλά και η επίσημη Ομόνοια δεν γνωρίζουν για το πώς λειτουργεί ένα πυροτέχνημα.

Έμμεσα λοιπόν, η Ομόνοια ζητά από τη Δικαστική την τιμωρία μας για… βολές πυροτεχνημάτων. Η επίσημη Ομόνοια που ήταν πέρσι όταν οι οπαδοί της έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές ποδοσφαιριστών μας και μελών του προπονητικού τιμ με τις δολοφονικές κροτίδες τους; Που ήταν η… ανάλογη ανακοίνωση τότε; Είναι καλό εκεί στο σωματείο της Λευκωσίας να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα και να αφήσουν την Ανόρθωση στην ησυχία της. Ας ασχοληθούν με τα κρυφά ταμεία του κυβερνητικού εργολάβου και με το energy drink τους, και να μας αφήσουν εμάς, εκτός αν τους ήμαστε τόσο σημαντικοί…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ