Για τον κόσμο!

Παρά τα όσα προηγήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη νέα αρχή που γίνεται δείχνοντάς το με τη μαζική παρουσία του στα πρώτα τρία παιγνίδια της χρονιάς μέχρι σήμερα. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που μέσα στο καλοκαίρι μας «πρόσφεραν» μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας μας, από το πρώτο παιγνίδι έχουν κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου με τις αλλαγές που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Και σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα μαζευτούν αρκετές χιλιάδες κόσμου, απέναντι σε ένα θεωρητικά μη εμπορικό αντίπαλο και εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Αυτός ο κόσμος είναι που στις χαρές και στις λύπες βρίσκεται πάντα εκεί, και για αυτό τον κόσμο θα πρέπει να γίνει το παν από διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές ώστε να έρθουν οι επιτυχίες που τόσο πολύ μας έχουν λείψει.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Ανορθωσιάτης αυτό που θέλει πρώτιστα να βλέπει, είναι ποδοσφαιριστές να καταθέτουν πάθος και ψυχή ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και αυτό θέλουμε να δούμε και απόψε. Μία νίκη με καλή εμφάνιση, σοβαρότητα και πειθαρχία θα εκτιμηθεί περισσότερο από εμάς, παρά μία νίκη «αγγαρείας». Σίγουρα, το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι οι βαθμοί, αλλά όταν συνοδεύονται με καλές εμφανίσεις «αναγκάζουν» τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο. Για αυτό λοιπόν απόψε, οι επτά με οκτώ χιλιάδες Ανορθωσιάτες που θα βρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει τη νίκη αλλά συνάμα να δουν και ωραίο ποδόσφαιρο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ