«Ερωτευμένος» με την Ανόρθωση!

Μόνο έτσι εξηγούνται οι συνεχείς ορισμοί του Λέοντιου Τράττου στα ντέρμπι που δίνει η Ανόρθωση. Από τα πέρσι συνεχίζεται αυτή η ιστορία «αγάπης» του Προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου με την ομάδα μας, καθώς υπήρχε χρονικό διάστημα που διαιτήτευσε τα τρία από τα πέντε τελευταία παιγνίδια που είχαμε δώσει! Και σε όλα άφησε τη δική του «σφραγίδα».

Μπάρακ Ιντζχάγκι, Μπράνκο Ίλιτς και Ρούι Ντουάρτε είδαν πέρσι την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης της Κυριακής. Με άλλα λόγια ο Τράττος είναι ο διαιτητής που έδειξε τις 3 από τις 7 κόκκινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας την περσινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα έκανε την αρχή μόλις την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην ΕΝΠ όπου με μια κόκκινη εφεύρεση καλωσόρισε τον Μπάρακ Ιτζάκι στην Κύπρο, έδωσε συνέχεια στο ματς με την Ομόνοια όπου αντί να δώσει επιθετικό φάουλ του Φρέντι πάνω στον Ίλιτς σφύριξε το αντίθετο και συνάμα έβγαλε κίτρινη στον Ίλιτς του οποίου ήταν η δεύτερη και τέλος στα πλέιοφ με το ΑΠΟΕΛ όπου τιμώρησε τον Ντουάρτε με κίτρινη γιατί πολύ απλά γλίστρησε! Στα επιτεύγματα του καταγράφεται και τα πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ του Αλέξα και του Οκκά στα παιχνίδια με ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος» και ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αντίστοιχα, πέναλτι που δεν δόθηκαν και μπορούσαν να αλλάξουν πολλά στο περσινό πρωτάθλημα.

Δεν ξεχνάμε ότι πριν μερικές ημέρες, με νέο ρεσιτάλ του Κύπριου Κολίνα, καταδίκασε σε ήττα την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια στον αγώνα της απέναντι στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Λεόντιο Τράττο:

«Πριν από 2 χρόνια με την διαιτησία του έκρινε τον αγώνα μας με την Λετονία τον οποίο και χάσαμε με 1-0. Φοβόμασταν πολύ αυτό τον διαιτητή. Θα πήγαιναμε στην UEFA για να τον αλλάξει. Έχω προβλήματα με αυτό τον διαιτητή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάμαι όταν έπαιζα στην Κύπρο και ήμασταν πρωταθλητές είχε διακόψει ένα αγώνα μας. Έχω ζήσει (ζω) σε αυτή τη χώρα και ξέρω. Θα μας άξιζε να μας έπαιζε τουλάχιστον πενήντα πενήντα. Κανείς δεν θα έδινε τέτοιο πέναλτι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ