Εργολαβία για να μειώσουν τη νίκη μας

Το τι διαβάζουμε από χθες το βράδυ μετά το τέλος του παιγνιδιού μας απέναντι στον Απόλλωνα δεν περιγράφεται. Συγκεκριμένοι κύριοι που ονομάζονται δημοσιογράφοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν τη νίκη μας στο δύσκολο παιγνίδι απέναντι στη Λεμεσιανή ομάδα, γράφοντας αράδες και αράδες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Οι αθλητικές ιστοσελίδες οφείλουν να είναι αντικειμενικές, αλλά μερικοί κύριοι νομίζουν πως γράφουν σε οπαδικά site και να δημιουργούν διάφορες ψευδαισθήσεις για το τι πραγματικά συνέβη στο παιγνίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι ήμασταν στο γήπεδο και είδαμε το παιγνίδι. Ακόμη και εμείς από το Anorthosis24 αναφέραμε ότι ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλύτερος από τη δική μας ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσε κάλλιστα να ισοφαρίσει πριν πετύχουμε το τρίτο μας τέρμα. Όμως, δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Δεν ανεχόμαστε οι διάφοροι ρεπόρτερ να βάζουν τη μάσκα του οπαδού σε αντικειμενικές, υποτίθεται, αθλητικές ιστοσελίδες. Έχουμε γνώση και ποιοι «ελέγχουν» κάποιες από αυτές τις ιστοσελίδες  και προσπαθούν να περάσουν τη δική τους γραμμή, αλλά ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Δεν γίνεται συγκεκριμένες ιστοσελίδες να επιμένουν ότι δεν υπήρχε φάουλ στο ακυρωθέν τέρμα του Απόλλωνα, σε μία φάση που οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα υπέπεσαν καθαρά σε παράβαση όπως φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό. Τι θα κερδίσουν; Η τριάρα δεν θα είναι τριάρα πάλε;

Η προσπάθεια να φανεί ο Απόλλωνας ως αδικημένος από το παιγνίδι λόγω Τράττου, προσβάλλει όλους εμάς τους Ανορθωσιάτες. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, στο τέλος επικρατήσαμε με 3-1 και κάπου εκεί τελειώνει το θέμα. Υπάρχει μία «ανάγκη» να εξυψωθεί ο Απόλλωνας κατά τη φετινή χρονιά στην προσπάθεια της Λεμεσιανής ομάδας να θεωρηθεί «μεγάλη» ομάδα, αλλά σιγά σιγά και αυτό θα εκλείψει όσο περνάει ο καιρός. Οι δημοσιογραφικές πένες όμως δεν μπορούν να αλλάξουν την ιστορία και να σε γιγαντώσουν
«ετσιθελικά», μία λέξη που χρησιμοποίησε χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Υ.Γ Επίσης, οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν κόμπλεξ. Οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων δεν έχουν κόμπλεξ. Για αυτό και όταν εμείς αντιμετωπίζαμε τους Τούρκους, μια χαρά στο ίδιο στρατόπεδο ήμασταν με οπαδούς από όλες τις ομάδες. Το ίδιο έγινε και με το ΑΠΟΕΛ. Ακόμη και με την πιο τροπαιούχα ομάδα της Λεμεσού, την ΑΕΛ, μια χαρά βρεθήκαμε στην κερκίδα τους όταν έπαιζαν τους Τούρκους. Εσείς, αφού έτσι θέλετε, να πάτε μόνοι σας. Η δυτική και ένα κομμάτι ενός εκ των πετάλων μία χαρά θα σας χωρέσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ