Δηλώνουμε παρόντες

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο info@anorthosis24.net

Πριν από λίγους μήνες τα πράγματα στην Ανόρθωση ήταν στην χειρότερη τους κατάσταση, ιδιαίτερα μετά από τον αποκλεισμό μας στην Ευρώπη. Όταν έγινε η συνέλευσή μας στις 13 Αυγούστου τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους.

Ακολούθησε η πρόσληψη του Ζόρζε Κόστα η οποία ικανοποίησε τον κόσμο αλλά παρ’ όλα αυτά ο χρόνος μας πίεζε. Με ομαδικότητα, θέληση και πάθος σαν ομάδα καταφέραμε να οργανωθούμε ξέροντας τη δύσκολη αρχή που είχαμε στο πρωτάθλημα. Πολλοί μας είχαν υποτιμήσει και δεν μας λογάριαζαν αλλά οι ποδοσφαιριστές μας με μια εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στην πρώτη αγωνιστική όλα άλλαξαν. Η ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά, κέρδισε ξανά τον κόσμο ενώ ακολουθούσε η διακοπή για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο ντέρμπι. Σε ένα κατάμεστο Αντώνης Παπαδόπουλος κερδίζουμε πάλι με το ίδιο σκορ ένα ακόμη δυνατό αντίπαλο δείχνοντας ξανά πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι ΕΔΩ.

Μπράβο σε όλους μας γιατί μέσα σε ένα μήνα δουλέψαμε σκληρά και φέραμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει να είναι, στις επιτυχίες. Παρά τις δύσκολες στιγμές μας με το οικονομικό θέμα δηλώνουμε παρόντες και με τον καιρό θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα που μας βασανίζει εδώ και πολλούς μήνες, άλλωστε στην ομάδα μάθαμε να μην λυγίζουμε σε ότι και να μας συμβεί, αφού αυτό δείχνει το έμβλημα με το φοίνικα στο στήθος του κάθε Ανορθωσιάτη.

Ευχόμαστε με το καλό να έρθουν και νέες επιτυχίες και αν μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή!

ΑΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ…

Παναγιώτης Π.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ