Άλλαξαν πολλά από το φιλικό

Με τον επόμενο αντίπαλό μας για το θεσμό του πρωταθλήματος, τα είπαμε σε φιλικό παιγνίδι μέσα στον Ιούλιο, όπου στην πρόβα τζενεράλε της Ανόρθωσης εν όψει του αγώνα με την Γκέφλε, δεχθήκαμε μία βαριά ήττα με 5-0 από τον Απόλλωνα, και μάλιστα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ήταν μία ήττα που μας «προετοίμασε» για κάποια πράγματα, και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Γκέφλε όπου έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο Σωματείου.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα όμως, και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Λεμεσού ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό από εκείνο το παιγνίδι, ενώ κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa αποκλείοντας τη Γαλλική Νις. Όσο αφορά τη δική μας ομάδα, δεν άλλαξαν πολλά από πλευράς δυναμικού, άλλαξε όμως η Διοίκηση και το προπονητικό τιμ με τον Ζόρζε Κόστα να αναλαμβάνει τα ηνία από τον Χριστάκη Κασσιανό.

Το παιγνίδι για το θεσμό του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό τότε. Παρά τη βαριά ήττα, ήταν απλά ένα φιλικό. Στις επίσημες διοργανώσεις τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, και η ομάδα μας καλείται να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή στο νέο πρωτάθλημα. Μπορεί να ήταν φιλικό, αλλά η ομάδα του Απόλλωνα έδειξε ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα, και μάλιστα πριν προχωρήσουν στις πολύ σημαντικές προσθήκες για την ομάδα τους που ακολούθησαν.

Κατά την άποψή μας, το παιγνίδι θα είναι ακόμη δυσκολότερο από το παιγνίδι με την Ομόνοια. Είμαστε όμως σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πριν μερικές εβδομάδες, και έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας ότι θα παλέψουν παθιασμένα και θα κάνουν το παν για να πάρουν τη νίκη που θα έχει πολύ σημαντικές προεκτάσεις για την ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ