Τα δεδομένα με Παντελή

Σε αντίθεση με τα όσα κυκλοφορούν από τα ΜΜΕ, πως δηλαδή δεν υπάρχει για την ώρα κάτι το χειροπιαστό σε ό,τι αφορά στην διάδοχη κατάσταση στην Ανόρθωση, εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως όχι μόνο υπάρχει, αλλά πως γίνονται μάλιστα διεργασίες από πλευράς Ανδρέα Παντελή για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Για αυτό εξάλλου συναντήθηκε χθες με τον Σάββα Κάκο, αλλά και στις αρχές της εβδομάδας με μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. της ομάδας. Αυτό από μόνο του λέει πολλά, αλλά κάποιοι απ’ότι φαίνεται προτιμούν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

Ο πρώην πρόεδρος της Κυρίας, έχει μάλιστα έτοιμο πλάνο για το πώς θα καταφέρει η ομάδα να ανταποκριθεί στις άμεσες απαιτήσεις (αγωνιστικές, οικονομικές), εάν και εφόσον τον αφήσουν βέβαια να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όχι να περιμένει μέχρι την έκτακτη γενική συνέλευση.

Την ώρα που η υπό παραίτηση διοίκηση κάνει την… πάπια, ο Παντελή είναι μέχρι στιγμή ο μόνος που ενδιαφέρθηκε τουλάχιστον περισσότερο και πιο έμπρακτα από τους υπόλοιπους παράγοντες για τους οποίους ακούστηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Τώρα το γιατί υπάρχει τόση μεγάλη καθυστέρηση, την ώρα που η κοινή άποψη και η λογική λέει, ή μάλλον φωνάζει καλύτερα να γίνει επίσπευση της Γενικής Συνέλευσης (αρκετοί ζητούν να γίνει αυτό το Σάββατο) μόνο η ίδια η υπό παραίτηση διοίκηση το γνωρίζει. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να συγκληθεί έκτακτη Άτυπη Γενική Συνέλευση μέσα στο Σαββατοκύριακο, κι ας παραμείνει η Εκλογική Συνέλευση για τις 13 Αυγούστου. Απλά, αυτό θα βοηθήσει το σωματείο για το πώς θα προχωρήσει μέχρι εκείνη την ημερομηνία, μιας και τώρα ουσιαστικά η ομάδα είναι ακέφαλη.

Αυτή είναι η μοναδική εφικτή λύση για την ώρα, αλλά τελικά μόνο ο κόσμος το φωνάζει και το απαιτεί. Οι παράγοντές μας, κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους και υποδύονται τον… Πόντιο Πιλάτο. Απορούμε πραγματικά για το αν θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση!

Το καλύτερο θα ήταν να βγει δημόσια ο Ανδρέας Παντελή και να μιλήσει, βάζοντας αν μη τι άλλο τέλος στην ψιθιρολογία που υπάρχει και για να πάρει μια καλύτερη εικόνα ο κόσμος για το τι μπορεί να περιμένει για τις επόμενες μέρες, οι οποίες είναι καθοριστικές για το μέλλον του σωματείου μας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ