Όλα ανοικτά στο θέμα προπονητή

Το ναυάγιο με το Γιανέφσκι μπορεί να μην απογοήτευσε την πλειοψηφία του κόσμου, ωστόσο φέρνει την ομάδα προ τετελεσμένων καταστάσεων καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Ο Έλι Γκούτμαν και ο Γιάννης Χριστόπουλος σύμφωνα με το Ρ.Ι.Κ είναι τα φαβορί στην κούρσα, ωστόσο οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες .

Ο  Ισραηλινός  δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εθνική του, οικονομικά είναι  ιδιαίτερα αλμυρός και ως εκ τούτου η περίπτωση του είναι εκ προοιμίου δύσκολη έως εξαιρετικά δύσκολη.

Η περίπτωση του Χριστόπουλου, ο οποίος παρεμπιπτόντως κατά την περσινή χρονιά ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος  νέος προπονητής της Σούπερλιγκ,  είναι ιδιάζουσα. Την παρούσα φάση προπονεί την Ουκρανική Ταβρία η οποία όμως βρίσκεται σε αποσύνθεση, καθώς αγωνίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές και το ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο Ουκρανικό πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευση του για τις συνθήκες που βρήκε, ωστόσο δήλωνε έτοιμος να αντεπεξέλθει. Τώρα κατά πόσο θα έχουμε αλλαγή πλεύσης στο μυαλό του Ελλαδίτη, ίσως φανεί τις επόμενες ώρες.

Το ενδεχόμενο υπό την πίεση του χρόνου η ομάδα να προχωρήσει με μια λύση από την Κυπριακή αγορά δεν πρέπει να αποκλείεται εντελώς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ