Να μην πέσουμε στην παγίδα

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Αγαπητοί φίλοι, με αγωνία όπως όλοι μας παρακολουθώ τις εξελίξεις. Αφορμή γι’ αυτή την επιστολή στάθηκε μια πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή με γνωστό τηλεπαρουσιαστή να σχολιάζει τα της Ανόρθωσης. Να ξεκαθαρίσω πως μέχρι πριν από λίγο, δεν υποστήριζα για την προεδρία κάποιον συγκεκριμένο, γι’ αυτό και στήριζα έμπρακτα την κάθε διοίκηση.  Ήμουν και είμαι με αυτούς που θέλουν το καλό της ομάδας, την αγαπούν και ξέρουν πως να μας κάνουν περήφανους. Ακούγοντας λοιπόν τα σχόλια του γνωστού τηλεπαρουσιαστή διαπίστωσα πως ξεκάθαρα μιλούσε ειρωνικά και υποτιμητικά για το πρόσωπο του Αντρέα Παντελή. Μου έκανε εντύπωση και προσπαθούσα επί πολλή ώρα να επικοινωνήσω με τον σταθμό. Δεν τα κατάφερα αλλά την επομένη και πάλι άκουγα να λέει το εξής: “Γνωρίζω προσωπικά τον κ. Γεράνη, είναι ένας σοβαρός κύριος, που εργάζεται αθόρυβα και θα κάνει εκεί ό,τι χρειάζεται. Γιατί αγωνιούν όλοι και θέλουν διοικούσα επιτροπή; Εντάξει, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα αλλά δεν είναι η Ανόρθωση για να χαθεί . Υπήρξε μια αποτυχία και τί έγινε;”

Μετά από αυτά που άκουσα δεν έχω αμφιβολία για τα παρακάτω:

1.  Δεν τον θέλουν τον Αντρέα Παντελή. Τον ξέρουν και τον φοβούνται γιατί τον πολέμησαν και στο παρελθόν οι συγκεκριμένοι δημοσιογραφικοί κύκλοι.

2.  Με ποιο σκεπτικό υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται η διοικούσα επιτροπή; Γιατί δεν θέλουν την Ανόρθωση να προχωρήσει; Μήπως εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ομάδων τους; Αυτά έκαναν τόσα χρόνια για να μας έχουν στην προβληματική κατάσταση και να παίζουν τα παιχνίδια τους εις βάρος του κόσμου.

3.  Όταν βγαίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την οικονομική κατάσταση γιατί συμπεραίνουν με τόση ευκολία ότι δεν είναι επικίνδυνη για την βιωσιμότητα του σωματείου;

Λοιπόν μετά και από αυτά που ακούσαμε και μάθαμε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και πάλι παίζεται εις βάρος μας ένα αρρωστημένο παιχνίδι. Αυτή τη φορά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Ένας άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει. Διαβάζοντας την επιστολή του Αντρέα Παντελή καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, αυτό που χρειάζεται η ομάδα τώρα. Ποιος είχε πρόβλημα με τον κ. Κάκο προσωπικά; Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές. Τελευταία ακούω ότι ετοιμάζεται συμβούλιο με ανθρώπους που δεν συμμετείχαν στις “μαύρες σελίδες” του σωματείου. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος έγραψε τις μαύρες σελίδες ή ποιον  έγραψαν σε αυτές; Κλείνοντας λέω ανεπιφύλακτα ότι μετά τον Α.Παντελή.. ΤΟ ΧΑΟΣ!

 N.M.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ