Μεταγραφές… δεύτερης αγωνιστικής

Δεδηλωμένη η θέση της διοίκησης δια του εκπροσώπου επικοινωνίας, ότι θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ωστόσο, για την ώρα μόνο… αφαιρέσεις είδαμε, ενώ μοναδική προσθήκη ήταν αυτή του Κάλβο, ο οποίος επανεντάσσεται ουσιαστικά στην ομάδα, δίχως να αποτελεί προσθήκη. Αναμενόμενη εξέλιξη βέβαια η… δυστοκία στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών, αφού έχουμε πια συνειδητοποιήσει πως ούτε ελκυστικός ποδοσφαιρικός προορισμός είμαστε, ούτε το ζεστό και κολλαριστό ρευστό υπάρχει για να… γαργαλήσει τα μάτια και τις τσέπες ποδοσφαιριστών αξίας.

Στην περίπτωση που τελικά πραγματοποιηθούν μεταγραφικές κινήσεις – νοουμένου βέβαια ότι θα έχουμε και αποχωρήσεις ξένων ή κοινοτικών από το ρόστερ – η πρώτη θέση που αναμένεται να καλυφθεί, είναι αυτή του τερματοφύλακα. Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάστρου δεν έχει καλυφθεί, ενώ ο Βαλβέρδ αντιμετωπίζει συχνά – πυκνά προβλήματα τραυματισμών.

Η δεύτερη θέση που παίρνει σειρά είναι αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, ή το αντίστροφο. Ήδη από την πρεμιέρα η αμυντική γραμμή πονοκεφαλιάζει τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ η ένταξη του Τζέισον Δημητρίου στο ενεργό δυναμικό από μόνη της δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Όσο για το Βαλεντίνο Σιέλη, φαίνεται να αργεί ακόμα…

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες προσθήκες γίνουν είναι πλέον αδύνατο να δώσουν βοήθειες στην πρεμιέρα. Δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος καν να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις και να εγγραφούν. Συνεπώς, θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε το Σάββατο και οι τυχόν προσθήκες θα μας βοηθήσουν από τη… δεύτερη αγωνιστική και έπειτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ