Έχουμε παιχνίδι

Είναι τόσο ιδιαίτερη η ψυχοσύνθεση του Aνορθωσιάτη ώστε λίγες μέρες πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι να ζει και να αναπνέει μόνο γι’αυτό. Όλο του το μυαλό να είναι στην ώρα που θα πατήσει το πόδι του στο ναό και τη στιγμή που θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης. Μεθαύριο στις 19:00 η ώρα λοιπόν με την Ομόνοια.

Το ματς είναι δύσκολο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς Εφρέμ, Ασίς και Σκέμπρι μπορούν ανά πάσα στιγμή με μια κίνηση να κάνουν τη ζημιά. Οι απουσίες μας είναι πολύ σημαντικές, και ουσιαστικά ο Ζόρζε Κόστα θα παρατάξει άμυνα ανάγκης. Ασφαλώς και η δική μας μεσοεπιθετική γραμμή διαθέτη πολλή ποιότητα με τους Γκρασία Οκκά και Κολαούτι να ξεχωρίζουν με τις ηγετικές προσωπικότητες τους.

Από εκεί και περά έχουμε ένα ικανότατο προπονητή, και πιστεύουμε ότι στο γήπεδο θα κάνει τα πάντα για να πάρουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο. Με τα όσα πρόσφατα ζήσαμε, γνωρίζουμε όλοι ότι μια νίκη επί της Ομόνοιας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα φέρει άλλο αέρα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Το θέμα είναι στην κερκίδα να υπάρχει ψυχραιμία και στήριξη στην ομάδα, είμαστε καλύτεροι , το ματς αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα το πάρουμε. Δεν πρέπει ούτε και ένας να λείψει από το γήπεδο το Σάββατο. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μείνουν στο σπίτι για να δουν τον αγώνα. Ένα γεμάτο «ΠΑΠ» θα κάνει τους αντίπαλους να χάσουν την γη κάτω απ’τα πόδια τους, και ένα γκολ πρέπει να έρθει μόνο από την δική μας ορμή.

90 λεπτά όρθιοι 90 λεπτά φωνή 90 λεπτά ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ