Οι διεργασίες για προπονητή και ο Χριστάκης Κασσιανός

Στην καλύτερη περίπτωση, νέο προπονητή θα έχουμε στις 14 Αυγούστου. Στη χειρότερη, ο Χριστάκης Κασσιανός θα παραμείνει προπονητής της ομάδας. Όλα αυτά λόγω της κωλυσιεργίας για την Εκλογική Συνέλευση, η οποία είναι ορισμένη δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Και άντε μετά να βρεις προπονητή, ο οποίος θα έχει μόλις λίγες ημέρες να προετοιμάσει την ομάδα η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενα ντέρμπι, με Ομόνοια και Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Χθες, δώσαμε το πρώτο από τα συνολικά πέντε φιλικά παιγνίδια που θα δώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν την Εκλογική συνέλευση, θα δώσουμε ακόμη δύο φιλικά παιγνίδια, με Οθέλλο και Ερμή στις 9 και 12 Αυγούστου αντίστοιχα. Μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής, η ομάδα είναι θεωρητικά στον αυτόματο πιλότο, καθώς ο νέος προπονητής θα έχει τη δική του φιλοσοφία που θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του.

Για αυτό και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Χριστάκης Κασσιανός δεν είναι τόσο απομακρυσμένο όσο πιστεύουν οι περισσότεροι από εμάς. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στο να βρεθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ένας προπονητής ο οποίος θα δεχθεί να αναλάβει την ομάδα στην κατάσταση που είναι και να έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για να περάσει αυτά που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.

Το ενδεχόμενο της αποτυχίας σε αυτό το εγχείρημα για κάποιον προπονητή είναι ορατό και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να δεχθεί τη θέση που θα του προσφερθεί. Σίγουρα, κάποιοι προπονητές αμφιβόλου αξίας δεν θα πουν όχι στην πρόταση, αλλά η ομάδα μας χρειάζεται πραγματικό προπονητή και όχι ακόμη ένα στοίχημα και ακόμη ένα ρίσκο.

Όπως είπαμε, αν δεν βρεθεί αυτός ο προπονητής, τότε δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να έμενε ο Χριστάκης Κασσιανός. Κάτι που ο κόσμος δεν θέλει, αλλά με την πίεση του χρόνου και όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες, το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποιος προπονητής να θέλει να αναλάβει το καράβι που βουλιάζει είναι εξαιρετικά δύσκολο. Να πούμε ότι ο κ. Παντελή έχει έτοιμο προπονητή να έρθει στην ομάδα αν οι διεργασίες μέχρι την Εκλογική Συνέλευση τον φέρουν υπεύθυνο κάποιας Διοικούσας Επιτροπής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ