Έπρεπε να κλείσει ήδη

Την Τρίτη το νέο Δ.Σ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη, ενώ σήμερα Παρασκευή, τρεις ημέρες μετά, ο νέος προπονητής ακόμα να έρθει στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Με το χρόνο να πιέζει, και μάλιστα πολύ, ο νέος προπονητής θα έπρεπε να ήταν ήδη στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να προπονεί τους ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή η ομάδα δίνει το δυσκολότερο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και θα ήταν ευχής έργο ο νέος προπονητής να βρίσκεται στον πάγκο έτσι ώστε να δει από πρώτο χέρι την ομάδα πως αποδίδει απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΛ. Γιατί πλην των Ευρωπαϊκών αγώνων αλλά και του φιλικού με Παναθηναϊκό, δεν υπάρχουν άλλα βίντεο από τα παιγνίδια πριν ή μετά των αγώνων με την Γκέφλε, και ο νέος προπονητής έχει στη διάθεση του μόλις δύο φιλικά, συμπεριλαμβανομένου αυτού με την ΑΕΛ, για να δει την ομάδα ζωντανά.

Ο χρόνος πιέζει και οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να κινηθούν με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ο προπονητής πρέπει να έρθει… χθες στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να αρχίσει άμεσα δουλειά για τα παιγνίδια με Ομόνοια και Απόλλωνα που έρχονται με το καλημέρα του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ