Άρχισε η ονοματολογία για τις αποδεσμεύσεις

«Νωρίς» άρχισε η ονοματολογία για τις ενδεχόμενες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, δύο 24ωρα μετά την ανάληψη καθηκόντων από το Ζόρζε Κόστα ως νέου προπονητή της ομάδας.

Το πρώτο όνομα που ακούγεται έντονα για αποδέσμευσή του, είναι αυτό του Χριστάκη Μάστρου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης, είναι εκτός πλάνων του νέου προπονητή. Το άλλο όνομα που ακούγεται αρκετά είναι του Γεωργιανού Σότα Γκριγκαλασβίλι, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου, εκεί που υπάρχουν οι Γκαρσία και Μαρσίνιο.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή δικαιούται να πραγματοποιήσει ακόμη δύο μεταγραφές ξένων ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Αν αποχωρήσει ο Χριστάκης Μάστρου, τότε πολύ πιθανό να κινηθούμε για την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, κάτι που θα μας «επιτρέψει» να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία μεταγραφή, ενώ ουσιαστική ενίσχυση χρειαζόμαστε σε περισσότερες από μία θέσεις. Αν τελικά αποδεσμευτεί και ο Γεωργιανός, τότε ο αριθμός αυτός αυξάνεται ξανά στις δύο.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην ομάδα, χρειαζόμαστε ένα ποιοτικό, και γρήγορο, κεντρικό αμυντικό, και ακόμη ένα ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης, όπου υπάρχει μόνο ο Κολαούτι. Επίσης, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στα επιθετικά άκρα θα ήταν… καλοδεχούμενος. Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες να δούμε πως θα εξελιχθεί το σκηνικό με τις προσθαφαιρέσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ