Ανοικτή επιστολή ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Με ανοικτή επιστολή που απέστειλε σε όλα τα ΜΜΕ, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όσα μέλη του Συλλόγου θήτευσαν στα διοικητικά συμβούλια των τελευταίων πέντε ετών, να εισφέρουν από 5.000 έως 10.000 ευρώ για να διευκολύνουν το έργο της επόμενης διοίκησης ή διοικούσας επιτροπής.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούν μάλιστα, ονομαστικά, τους πρώην προέδρους Ανδρέα Παντελή, Κρις Γεωργιάδη, Αντώνη Δημητρίου, Κυριάκο Κούσιο, Κίκη Κωνσταντίνου και Σάββα Κάκο να κάνουν την αρχή, ενώ δεσμεύονται ότι θα εισφέρουν και οι ίδιοι στο μέτρο του δυνατού.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Τα τελευταία πέντε χρόνια, τουλάχιστον 140 από σας συμμετείχατε στα διοικητικά σχήματα που έφεραν την αγαπημένη μας ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν ενώπιον των Γενικών Συνελεύσεων του περασμένου Μάη ήταν περισσότερο από δυσάρεστα για το Σωματείο μας και ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Γκέφλε τα έκανε ακόμα χειρότερα.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, από την πρώτη στιγμή της διοικητικής κρίσης τον Νοέμβριο του 2008, καταλόγιζε συλλογικές ευθύνες σε όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν το τεράστιο οικοδόμημα του Σωματείου μας. Από τον τελευταίο οπαδό μέχρι και τους έξι προέδρους που είχαν την τιμή να ηγηθούν του Συλλόγου αυτά τα πέντε χρόνια, όλοι μας έχουμε ευθύνη για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φοίνικας.

Οι ευθύνες όσων θήτευσαν σε διοικητικά συμβούλια, ωστόσο, είναι πολύ περισσότερες από αυτές των οπαδών. Γι’ αυτό ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. καλεί όσους συμμετείχαν στα ΔΣ από το 2008 μέχρι σήμερα, να εισφέρουν στην επόμενη Γενική Συνέλευση από 5.000 έως 10.000 ευρώ έκαστος, για να λύσουν τα χέρια σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες του Σωματείου. Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στον Φοίνικα να ανασάνει οικονομικά με ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ, το οποίο τόσο πολύ χρειάζεται ο Σύλλογος για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, στις οποίες περιλαμβάνονται τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Πρωτοστάτες σε αυτή την προσπάθεια επιβάλλεται να είναι οι πρώην πρόεδροι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ανδρέας Παντελή, Κρις Γεωργιάδης, Αντώνης Δημητρίου, Κυριάκος Κούσιος, Κίκης Κωνσταντίνου και Σάββας Κάκος οφείλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα και να στείλουν μήνυμα ενότητας στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Εάν οι προαναφερθέντες ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, τότε και ο Σύνδεσμος με τη σειρά του θα προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις περαιτέρω οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου.

Οι εγωισμοί και τα παιχνίδια εντυπώσεων πρέπει να μείνουν στην άκρη. Το θέμα πλέον είναι η σωτηρία της αγαπημένης μας ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Με εκτίμηση,
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ