Αγωνιά ο κόσμος

Τις εξελίξεις στα διοικητικά του σωματείου αναμένει ο κόσμος, ο οποίος βλέπει τις τελευταίες ημέρες να διαδραματίζεται το θέατρο του παραλόγου, μετά και την απόφαση παραίτησης του νυν Δ.Σ την περασμένη Δευτέρα. Και ενώ οι ημέρες φεύγουν, εις βάρος της ομάδας μας, κάποιοι συνεχίζουν στις δηλώσεις τους να μιλούν για την «ιερότητα» του καταστατικού, με την ειρωνεία πως τα ίδια άτομα καταπάτησαν το καταστατικό αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο τελευταίος που φταίει για τη σημερινή κατάσταση είναι ο κόσμος της ομάδας, αλλά είναι ο πρώτος που «ζει» με την ανικανότητα των διοικούντων να καταλάβουν τι είναι το καλό για το σωματείο μας αυτή τη στιγμή. Αν ήθελαν το καλό του σωματείου τότε θα είχαν προβεί σε αυτές τις κινήσεις τις οποίες επιζητεί ο κόσμος, αλλά αυτοί το βιολί τους. Αντί αυτού, τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε μία πρωτοφανή επικοινωνιακή «επίθεση» εναντίον όλων αυτών που δεν συμφωνούν μαζί τους. Κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν μέσα στην περασμένη χρονιά όταν η ομάδα δεχόταν πόλεμο από παντού και εκείνοι «άνοιγαν» τα πόδια τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ιστορία με τα εισιτήρια στα παιγνίδια με το ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς η μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που «παραιτήθηκε» το Δ.Σ και όπως φαίνεται δεν προτίθενται να «τρέξουν» τις καταστάσεις για το καλό του σωματείου μας. Και όταν με το καλό πραγματοποιηθεί η Εκλογική Συνέλευση, θα απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Και τι να προλάβουμε να κάνουμε μέχρι τότε;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ