Αυτή είναι η τέχνη του!

Με ένα χρόνο καθυστέρηση, ο Ρομπέρτο Κολαούτι έγινε κάτοικος Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην Κύπρο για να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, με την ομάδα μας να έχει ανάγκη ένα επιθετικό του εκτοπίσματος και της κλάσης του. Από τον καιρό του Φρούσσου έχουμε να δούμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος έτσι επιθετικό, μιλώντας πάντα αγωνιστικά. Φόβητρο μέσα στην περιοχή, εξαιρετικό στο ψηλό παιγνίδι και ικανό με τη μπάλα στα πόδια. Είπαμε πολλές φορές ότι για να αξιοποιηθεί ο Κολαούτι, θα πρέπει να «σερβιριστεί». Και αυτό έγινε σήμερα, δύο φορές.

Στο 2-1, ο Γκριγκαλασβίλι με ένα σουτ που κατέληξε ασίστ, βρήκε τον Κολαούτι μπροστά από το τέρμα. Με φοβερή ψυχραιμία, ο Αργεντινός απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα για την ομάδα μας. Στο 3-1, ήταν η σειρά του… Αλαμπί να δώσει την ασίστ. Ο Κολαούτι εκμεταλλεύτηκε το δώρο, ξεπέρασε τον Μορέιρα και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας.

Ο Ρομπέρτο Κολαούτι έχει πολλά να δώσει στην ομάδα μας. Πρέπει όμως να αξιοποιηθεί σωστά. Σήμερα, με δύο φάσεις έδειξε το φονικό ένστικτό του, και αναμένουμε ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Όταν μάλιστα οι συμποδοσφαιριστές του μάθουν ακόμη καλύτερα τον τρόπο που αγωνίζεται, τον τρόπο που κινείται, τότε θα δούμε πολλά πράγματα από τον Αργεντινό επιθετικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ