Τότε…

Φιλική αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟ είχαμε και το 2004. Η νέα Ανόρθωση του Κετσπάγια κόντραρε στα ίσα τον τότε πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκός. Το ματς έγινε στις 27/08/2004 και έληξε ισόπαλο 2-2.

ano-pao-2004

Πιο κάτω το ρεπορτάζ όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα typos.

Η Ανόρθωση στέρησε από τον Παναθηναϊκό την τρίτη σερί του νίκη σε ισάριθμα φιλικά στην Κύπρο. 2-2 τελείωσε το μεταξύ των δύο ομάδων φιλικό παιγνίδιστη Λάρνακα και στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τους φίλους της Μεγάλης Κυρίας να φεύγουν ικανοποιημένοι από το γήπεδο και τον Ιτζάκ Σουμ να προβληματίζεται για άλλη μια φορά για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιγνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 αρκετά νωρίς. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με κοντινό πλασέ και αφού λίγο προηγουμένως από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Γκονζάλες πέτυχε το 0-2 στο 17′ ύστερα από πάσα του Μπασινά.

Η Ανόρθωση μείωσε στο 25ο λεπτό με πέναλτι του Τσιταϊσβίλι. Το κέρδισε ο Κετσπάγια που ανατράπηκε από τον Μορίς. Η ισοφάρισε ήρθε στο 58ο λεπτό με κεφαλιά του Ξενίδη.

Στην επανάληψη, ο Σουμ έκανε πολλές αλλαγές με συνέπεια ο ρυθμός να πέσει αισθητά. Στο 56′ ο Κωνσταντινίδης έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 και ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Παναθηναϊκού. Στο 58′ μετά από κόρνερ του Βάούτερ και λάθος έξοδο του Γκαλίνοβιτς ο Ξενίδης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στα αξιοσημειώτα του αγώνα, η απόκρουση πέναλτι του Μπασινά από τον Σιημητρά στο πρώτο ημίχρονο και όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι ο αρχηγός του τρυφιλιού, δεν συνηθίζει να μην ευστοχεί από τα έντεκα βήμα.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Μίτου (46′ Βύντρα) , Κυργιάκος (46′ Κώτσιος), Μόρις, Μινχ (46′ Αντριτς), Μπασινάς (75′ Μπικόφσκι), Σαπάνης (46′ Κωνσταντινίδης), Επαλέ, Σκάτσελ, Γκονζάλες (63′ Μάριτς), Κωνσταντίνου

Ανόρθωση: Σιμιτράς, Τσολακίδης (46′ Ιβάνοφ), Κατσαβάκης (46′ Μάρκου), Ξενίδης (75′ Φουκαρής), Σαμάρας, Χάμπερ, Λουκά (46′ Καπιταούρι), Κετσπάγια (66′ Κίττος), Πουρσαϊτίδης (46′ Φρούσσος), Βότερ (75′ Ταύρου), Τσιταϊσβίλι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ