Θα μας ανακοινώσεις μεταγραφή κ. Κάκο;

Την προσφιλή του στρατηγική, αυτή του να κερδίσει χρόνο, σε μια προσπάθειά του να κοπάσει ο θυμός των φίλων της Ανόρθωσης, επιχειρεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Βέβαια, τα κόλπα που έκαναν στο παρελθόν, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα πιάσουν αυτή τη φορά, καθώς το ποτήρι είναι πλέον ολοφάνερο πως έχει ξεχειλίσει.

Αναλύοντας την ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της ομάδας μας, γίνεται λόγος πως ο Σάββας Κάκος υπέβαλε την παραίτησή του, με τα μέλη του Δ.Σ. να εκφράζουν την «λύπη» και την «έντονη αντίθεσή τους» για την απόφαση του.

Είναι πραγματικά άξιον απορίας πώς γίνεται από την ώρα που ο Σάββας Κάκος ξεκαθάρισε από την Πέμπτη πως θα αποσυρθεί οριστικά και πως η απόφασή του είναι… αμετάκλητη, να βγαίνουν προς τα έξω «πληροφορίες» ότι μάλλον θα συνεχίσει!

Μήπως γίνεται μια προσπάθεια να προετοιμαστεί το έδαφος για παραμονή του;

Μήπως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού θα μας παρουσιάσουν τα πράγματα σαν να μην υπήρχε άλλη λύση και πως δεν υπήρχε κανείς ενδιαφερόμενος, θα μας αναφέρουν ότι ο Σάββας Κάκος «πείστηκε» να συνεχίσει για το «καλό» της Ανόρθωσης;

Ή μήπως θα προσπαθήσουν πάλι να μας «γλυκάνουν τα αυτιά» με μια μεταγραφή-βόμβα;

Έφθασε η ώρα ο κόσμος να προστατεύσει πλέον το σύλλογο. Να απομακρύνει ετσιθελικά όλους όσους τόλμησαν να ασελγήσουν πάνω στην ομάδα μας και να σταθεί ασπίδα προστασίας, ούτως ώστε να ανακάμψουμε επιτέλους και να λυτρωθούμε από το καρκίνωμα που κάνει την ομάδα μας να υποφέρει εδώ και μια πενταετία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ