Ράβε – ξήλωνε

Ο Ιούλιος σε λίγες ημέρες φεύγει, και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έπρεπε να ολοκληρωθεί καθώς όσο περνούν οι ημέρες, η ομάδα θα μπαίνει στα πιο βαθιά. Είναι γεγονός ότι η διοίκηση προχώρησε σε αρκετές ποιοτικές μεταγραφές που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα, όπως οι Γκαρσία, Μάκος, Κολαούτι, Δημητρίου κ.α. Έπρεπε όμως μέχρι αυτή τη στιγμή να ολοκληρωθεί μια και καλή ο σχεδιασμός για να μπορεί ο Χριστάκης Κασσιανός να δουλέψει το θέμα ομοιογένεια.

Είναι ανησυχητικό να ακούς ότι ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι, είναι στην πόρτα της εξόδου. Δεν θα το θεωρήσουμε δεδομένο ότι αυτό θα γίνει ή όχι, αλλά δεν είναι τόσο απλό να φέρνεις και να διώχνεις ποδοσφαιριστές μέσα σε λίγες εβδομάδες. Υποτίθεται έρχονται με το κριτήριο πως θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Και από την άλλη, αν πράγματι προχωρήσουμε σε τέτοια κίνηση, δεν νομίζω να μην ζητήσουν χρήματα που ορίζει το συμβόλαιό τους. Για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήταν επόμενο ότι αυτό το καλοκαίρι θα γίνονταν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Όμως η αβεβαιότητα για κάποιους ποδοσφαιριστές δεν έπρεπε να υπήρχε όταν έχουν αρχίσει ήδη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ομάδα είναι καινούρια και πρέπει να δουλευτεί από τον προπονητή και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Το ράβε – ξήλωνε θα πρέπει να σταματήσει σε κάποια φάση, οι προσθαφαιρέσεις να γίνουν άμεσα ώστε η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια. Εκτός από τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια, το πρωτάθλημα αρχίζει με δύο συνεχόμενα ντέρμπι (Ομόνοια-Απόλλωνα), κάτι που επιβάλλει η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη το συντομότερο δυνατό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ