Προσωπική παρέμβαση Αλεξάνδρου

Με προσωπική του παρέμβαση, στην οποία ξεκαθαρίζει  ότι πρόκειται για δική του θέση και όχι θέση του Δ.Σ, ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου κάνει τη δική του παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στην Ανόρθωση. Αναλυτικά:

«Προς: Δημοσιογράφους

Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην χθεσινή ανακοίνωση παραίτησης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τελειώνοντας, καταδικάζουμε όλες τις ενέργειες κατά του Προέδρου του Σωματείου μας, τους προπηλακισμούς του ιδίου, τις παρενοχλήσεις της ίδιας της οικογένειας του έξω από το σπίτι τους, την αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σπιτιού του, τα οποία καθόλου δεν αρμόζουν στην ιστορία του Σωματείου».

Έχουν περάσει 24 ώρες από τότε και με λύπη μου παρατηρώ ότι ουδείς έχει ασχοληθεί με αυτό θέμα, ούτε καν ακροθιγώς(αν δημοσιοποιήθηκε κάτι από κάποιον και δεν έπεσε στην αντίληψη μου τότε απολογούμαι εκ των προτέρων στον συγκεκριμένο). Έστω ένα απλό… ανεπίτρεπτο, ένα… καταδικαστέο.

Ξέρετε είναι ένα πράγμα πάνω στην πικρία και την απογοήτευση του ο κόσμος να πει κάποια πράγματα ή ακόμα και να προβεί σε ενέργειες και είναι εντελώς διαφορετικό να σε «επισκέπτονται» στο σπίτι σου στα μαύρα μεσάνυκτα και να προπηλακίζουν ακόμα και ανήλικα παιδιά.

Πολλοί από εσάς, άθελα τους ίσως, ώθησαν στο να γίνουν όσα έγιναν με δημοσιεύματα του τύπου, «αναιρεί», «κάνει δεύτερες σκέψεις», «θα κάνει κωλότουμπα» κτλ παρά τις ξεκάθαρες δηλώσεις μου με το πέρας της συνεδρίας του Δ.Σ. το Σάββατο.

Επιπλέον βλέπω να γίνεται μεγάλος ντόρος για τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης, λες και η Ανόρθωση ξαφνικά απόκτησε χρέη και γενικότερα οικονομικά προβλήματα. Κανένα πρόβλημα, η κριτική είναι καλοδεχούμενη, αυτή η διοίκηση άλλωστε οικιοθελώς στις πρόσφατες ΓΣ ανέλυσε λεπτομερέστατα τα χρέη του Σωματείου. Ίσως για εσάς να είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης μιας και δικαιολογημένα συμπεραίνω ότι ζείτε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, όπου συνάδελφοι σας δεν έχουν χάσει τις δουλειές τους, όπου εσείς και συνάδελφοι σας δεν έχετε υποστεί μειώσεις στους μισθούς σας και ότι στις εταιρείες που σας εργοδοτούν δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, οπόταν θεωρήσατε πέραν από επισημάνσεις, να προβαίνετε και σε νουθεσίες μέχρι και χειραγώγηση για το πώς θα επιλυθούν τα οικονομικά προβλήματα της Ανόρθωσης. Νομίζω με τέτοιες γνώσεις, μία επίσκεψη στο γραφείο του ιδιοκτήτη της εταιρείας σας θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

Όλα τα πιο πάνω είναι αποκλειστικά δικές μου προσωπικές θέσεις κι απόψεις και δεν δεσμεύουν το Σωματείο.

Υ.Γ. Επιλέγω την δημοσιοποίηση για να μην κατηγορηθώ ότι προσπαθώ κρυφά να χειραγωγήσω τα ΜΜΕ στο πώς να ενεργούν και επειδή δικαίωμα στην κριτική έχουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Αν κάποιος από εσάς αποφασίσει να το δημοσιεύσει θα το εκτίμησω.

Σας ευχαριστώ

Αλέξανδρος Αλεξάνδρου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ