«Προσύμφωνο πωλητήριο για Ρέζεκ»

Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ότι παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσει και ο Τσέχος διεθνής επιθετικός Γιάν Ρέζεκ. Ο παίκτης αναχώρησε για την Κίνα όπου θα μεταβεί για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές με την Changchun Yatai, ομάδα της οποίας προπονητής είναι ο Τόζα Σάμπουριτς.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφέρουσα μεταγραφή τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον ποδοσφαιριστή αφού αφενός ο ίδιος θα διπλασιάσει τις ετήσιές του απολαβές, αφετέρου η ομάδα μας θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της. Υπολογίζεται  ότι η Ανόρθωση θα καρπωθεί ποσό κοντά στις €300.000 απο την μεταγραφή του Ρέζεκ ενώ θα εξοικονομήσει €190.000 που είναι οι ετήσιες του απολαβές. Καθόλα ορθή κίνηση από την διοίκηση εν αντιθέσει με τα πολύ πρόσφατα σφάλματα της στις περιπτώσεις Ίλλιτς και Λαμπάν.

Πιο κάτω η επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου
Η  “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ” Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα Changchun Yatai από την Κίνα για παραχώρηση του Γιάν Ρέζεκ με ελευθέρα μετεγγραφή. Δόθηκε άδεια στον ποδοσφαιριστή για να μεταβεί στην Κίνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις και υλοποιηθούν από μέρους της κινέζικης ομάδας όλα τα συμφωνηθέντα τότε θα παραχωρηθεί ο Ρέζεκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ