Νεκρή μέχρι να αναστηθεί

Απομένει ένα μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, και ΟΛΑ τα ζητήματα στην Ανόρθωση είναι ανοιχτά. Από τα Διοικητικά, μέχρι τα μεταγραφικά και τα του προπονητή, ακόμη και των ανθρώπων που θα δουλεύουν στο Σωματείο. Και με το πρόσχημα του καταστατικού, η ομάδα θα είναι όχι στον αναπνευστήρα, αλλά νεκρή για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αν θα αναστηθεί, θα διαφανεί τις επόμενες εβδομάδες, με το χρόνο να είναι εναντίον μας.

Η ομάδα μας είναι σε έκτακτη κατάσταση, και το μόνο που αποφασίστηκε από κάποιους είναι να περάσουν δύο εβδομάδες χωρίς να γίνεται τίποτα και μετά… βλέπουμε. Και από τη στιγμή που το Δ.Σ είναι υπό παραίτηση, τότε ηθικά δεν μπορούν να δεσμεύσουν τους επόμενους με όποιες αποφάσεις, όπως π.χ η σημερινή αποδέσμευση Τόνι Κάλβο, που όπως είπαμε, το επόμενο Δ.Σ θα μπορούσε να χειριστεί την υπόθεση με άλλο τρόπο.

Για δύο εβδομάδες λοιπόν, το μόνο που θα κινείται στην ομάδα μας είναι οι… ποδοσφαιριστές, στις προπονήσεις υπό τον… υπό παραίτηση προπονητή Χριστάκη Κασσιανό. Μόνο στην Ανόρθωση μπορούσε να συμβεί αυτό. Όπως είπαμε, ναι μεν χρειάζονται δύο εβδομάδες σύμφωνα με το καταστατικό για να διενεργηθεί η Εκλογική διαδικασία, αλλά μπορούσε να ορισθεί μία διοικούσα επιτροπή κοινής αποδοχής αποτελούμενη από διάφορους παράγοντες, να τρέξει τα άμεσα ζητήματα της ομάδας.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με σημερινή ανακοίνωσή του, τονίζει πως επιβάλλεται να οριστεί μια διοικούσα επιτροπή, η οποία να τρέξει τον προγραμματισμό, με κύρια προτεραιότητα την εξεύρεση νέου προπονητή. Όπως τόνισε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, το καταστατικό είναι εκεί για να εξυπηρετεί την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και όχι το αντίστροφο. Άλλωστε, και άλλες φορές καταπατήθηκε το καταστατικό, ενώ τώρα που βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το καταστατικό είναι «ιερό»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ