Μένει ακόμη ένα «ημίχρονο»

Για την εποχή το 3-0 είναι υπέρ-ικανοποιητικό για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πως έμειναν από δυνάμεις μετά το 50ό λεπτό, όμως κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ μας 2-0 και στο τέλος μάλιστα πετύχαμε και τρίτο γκολ, το οποίο μας αυξάνει τις πιθανότητες για να πάρουμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Πολλοί λένε πως το 3-0 είναι σκορ πρόκρισης, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαύσει τον Χριστάκη Κασσιανό και τους παίκτες του. Υπάρχουν ακόμα 90 σημαντικά λεπτά στη Σουηδία, όπου η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, για να περάσει στον γ’ προκριματικό. Πέραν της πρόκρισης, θα μας περιμένουν και 100 χιλιάδες ευρώ, τα οποία αποτελούν το μπόνους από την UEFA. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό, αν αναλογιστούμε πως από εισπράξεις είχαμε από μηδέν… μηδέν λόγω και της τιμωρίας της έδρας μας.

Στα θετικά είναι πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα μας θα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω σε ό,τι αφορά τα επίπεδα ετοιμότητάς της, ενώ θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα, ούτως ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αν μη τι άλλο, το 3-0 «έσβησε» το 0-5 του Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα και η ηρεμία φαίνεται πως επανήλθε στις τάξεις της ομάδας. Αυτό όμως, δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου, καθώς οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να αποβεί… μοιραία. Όπως την πάθαμε, όχι μια, αλλά τρεις φορές στο παρελθόν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ