Καλό μήνα Ανορθωσάρα μας!

Χαιρετώ όλους τους περήφανους Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες,

Καταρχάς, να ευχηθώ καλό μήνα σε όλους με υγεία και πάνω απ’όλα υπομονή. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, η στήλη αυτή ανοίγει ξανά από σήμερα για τη νέα χρονιά. Θα έχουμε πολλά να πούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Έγινε ότι έγινε, είμαστε ο περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης, έχουμε την υποxρέωση να βρισκόμαστε στο πλευρό της και να βλέπουμε μπροστά.

Σήμερα μπήκαμε σε μήνα επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και συγκεκριμένα σε μήνα Ευρωπαϊκών αγώνων. Το φετινό ρόστερ της ομάδας μας είναι βέβαια πολύ πιο χαμηλόμισθο από το περσινό αλλά εξίσου δυναμικό κατά την δική μου άποψη. Έγιναν αρκετές κινήσεις, σωστές και μη βιαστικές, ενώ κανείς δεν ήρθε στην ομάδα για χάρη της μεταγραφής. Φυσικά, καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να αποδείξει ο κάθε ένας το λόγο που φορά αυτή τη βαριά φανέλα. Τη φανέλα του ΦΟΙΝΙΚΑ.

Θα είμαι σύντομος σήμερα καθώς όπως σας ανέφερα και προηγουμένως, από σήμερα ανοίγει ξανά η στήλη του περήφανου Ανορθωσιάτη Μπλε  Πάνθηρα στην οποία θα πούμε πολλά. Πολύ σύντομα θα μπορούμε να συζυτήσουμε μαζί διάφορα θέματα σχετικά με την ομάδα μας και όχι μόνο αφού ο μάστρος προσπαθεί να τα διαμορφώσει.

Αύριο, στις 19:00 η ώρα, δίνουμε δυνατό φιλικό αγώνα με τη Βελγική Gent, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο πρώτος αγώνας του α’ προκριματικού γύρου για το Europa League ανάμεσα στη Trans Narva και τη Gefle IF.

Σύντομα, ξανά μαζί σας!

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ