Η ξεφτίλα και ο κατήφορος συνεχίζονται

Το ταξίδι στην Ευρώπη τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει για την φετινή Ανόρθωση. Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη Γκέφλε στην Σουηδία και γυρίζουν πλέον.. ανεπιστρεπτί στην Κύπρο. Τραγική η εικόνα των ποδοσφαιριστών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αποδεικνύοντας ότι είναι ανίκανοι να σηκώσουν την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος.

Μετά και τη σημερινή ήττα με 4-0 και τον, πραγματικά, ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Γκέφλε, τίθεται το ερώτημα αν ο Κασσιανός είναι άξιος για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Χλωμό το βλέπω, για να σας πω την αλήθεια αν και δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος, αφού παίκτες και διοίκηση έχουν τις δικές τους ευθύνες.

Όσο για τον πρόεδρο, στα χρόνια που είναι επικεφαλής μετράει ήδη 2 αποκλεισμούς από ομάδες κατώτερης δυναμικότητας  και ένα άχαστο μα χαμένο πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό σοκ της ομάδας μας, που καλείται να επαναπροσδιορίσει (ως συνήθως) τους στόχους της αποκλειστικά εντός συνόρων. Πάνω κάτω τις ίδιες σκέψεις κάνουμε όλοι και εκτιμώ ότι θα έχουμε εξελίξεις στην Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ