Η έλλειψη πλάνου και αποφασιστικότητας συνεχίζεται

Εδώ και πέντε ώρες συνεδριάζουν οι κύριοι του Δ.Σ. την Πέμπτη εξέφρασαν την πρόθεση να παραιτηθούν, την Παρασκευή ανέβαλαν την συνεδρία και το Σάββατο κάνουν δεύτερες σκέψεις. Πλέον, θεωρούνται ικανοί να συνεδριάζουν μέχρι την Κυριακή για να μας πουν ότι παραμένουν στο πηδάλιο του σωματείου προκειμένου να το σώσουν.

Το μόνο πλάνο που έχουν είναι να μην έχουν πλάνο. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο πλάνο δεν είχαν ποτέ. Αυτό φαίνεται μέσα στην πορεία. Δίνουν στήριξη σε ένα προπονητή ενώ σε άλλους ούτε λόγος. Φέρνουν κάθε χρόνο 15 ποδοσφαιριστές ενώ οι ίδιοι λένε ότι οι ομάδες κτίζονται με αργά και σταθερά βήματα. Οι λέξεις οξυδέρκεια και νηφαλιότητα τους είναι παντελώς άγνωστες.

Κινούνται πάντα με γνώμονα πώς να γλυτώσουν από τις πέτρες, πλέον όμως εναλλακτικές στέρεψαν. Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της παραίτησης και της ανάληψης των ευθυνών τους. Όταν μιλάμε για ανάληψη ευθυνών δεν εννοούμε μια απλή παραίτηση. Το τωρινό Δ.Σ είναι υπόλογο ότι παράβηκε την εντολή από την Γενική Συνέλευση η οποία ήταν για προϋπολογισμό 1.5 εκατομμύριο, καθώς και για τα περσινά, όπου η κεφαλή ήταν η ίδια. Οφείλει και πρέπει να διαγράψει τα χρέη που φόρτωσε το σωματείο με δικούς του λανθασμένους χειρισμούς έναντι προσωπικών δανείων.

Εμπρός λοιπόν, ορίστε μια διοικούσα επιτροπή να τρέξει το σωματείο μέχρι την ημέρα της έκτακτης εκλογικής συνέλευσης, όπου εκεί τα μέλη θα βρεθούν ενώπιων ιστορικών εξελίξεων, καθώς θα κληθούν να αναλάβουν την ευθύνη και θα δώσουν το χρίσμα στο επόμενο Δ.Σ της ιστορικής μας ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ