Οι δηλώσεις προέδρου και προπονητή (βίντεο)

Στη βάση της επέστρεψε αργά το απόγευμα η ομάδα μας μετά το πέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία. Στην κάμερα του Anomedia μίλησε τόσο ο πρόεδρος Σάββας Κάκος όσο και ο προπονητής Χριστάκης Κασσιανός.

Ο πρόεδρος έμεινε ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε στην Ολλανδία και κάλεσε εκ νέου τον κόσμο να σταθεί ασπίδα δίπλα στην ομάδα, αρχής γενομένης από το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου:

“Μπορώ να πω ότι είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την προετοιμασία, έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά, όμως θέλω να υπενθυμίσω στον κόσμο να παραμείνει προσγειωμένος δεν θέλουμε ενθουσιασμούς. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε, μη ξεχνάμε πως στόχος μας είναι η οικονομική εξυγίανση και φυσικά μέσω μιας καλής πορείας. Είμαι προσωπικά ευχαριστημένος που δόθηκε χρόνος σε παιδιά και είμαι βέβαιος πως με τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου και με ένα νέο κάλεσμα η Ανόρθωση θα βρει και πάλι τα πόδια της. Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί ασπίδα προστασίας της ομάδας αλλά και ταυτόχρονα όλοι μαζί την Παρασκευή να έρθουν να δουν την ομάδα και ας βάλουμε ένα στόχο κι εμείς – ας ξεπεράσουμε τα περσινά διαρκείας τουλάχιστον. Νομίζω είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτή την ομάδα”.

Ο προπονητής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το επίπεδο που είναι η ομάδα τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Ο Χριστάκης Κασσιανός δήλωσε :

“Νομίζω πήγαμε καλά, δώσαμε τέσσερα παιχνίδια, σημασία έχει πως δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να πω πως και στα τέσσερα παιχνίδια είδα πράγματα που με ικανοποίησαν και πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Τελειώσαμε με το β’ μέρος της προετοιμασίας και ερχόμαστε στο γ’ μέρος που είναι πάλι στην Κύπρο για να μοντάρουμε την ομάδα για τα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και της νέας σεζόν. Όσον αφορά τον προγραμματισμό, είμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας κίνησης μπροστά και αναλόγως θα δούμε και με τη διοίκηση το τι μέλλει γενέσθαι και το τι άλλο μπορεί να χρειαστεί η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι γενικά αλλά αυτό που θέλουμε είναι σοβαρότητα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ