«Γίνονται διεργασίες…»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας, τονίζοντας πως αν εμπίπτουν επείγοντα θέματα προγραμματισμού, η διοίκηση με Προεδρεύοντα τον Χρίστο Γεράνη έχει το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις. Αναλυτικά:

«Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις είναι ξεκάθαρο πως θα τροχιοδρομηθούν τα πράγματα. Όλα καταλήγουν στη γενική συνέλευση όπου ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μια νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του σωματείου. Την ευθύνη μέχρι και τις 13 Αυγούστου την έχει η παραιτηθείσα διοίκηση εξαιρουμένου του Σάββα Κάκου. Προεδρεύουν είναι ο Χρίστος Γεράνης. Αν εμπίπτουν επείγοντα θέματα προγραμματισμού, η διοίκηση έχει το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις. Δεν θα πάρει αποφάσεις που θα είναι δεσμευτικές για τη νέα διοίκηση».

Για την επόμενη ημέρα:

«Η Ανόρθωση είναι ένα μεγάλο σωματείο. Υπάρχουν πάρα πολλοί επιφανείς Ανορθωσιάτες και Αμμοχωστιανοί. Πρέπει να βρεθούν τα άτομα που θα επιδείξουν ενδιαφέρον. Γίνονται διεργασίες για να παρουσιαστεί ένας ή περισσότεροι συνδυασμοί που θα έχουν τη θέληση να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου».

Για τα χρέη:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας. Τα χρέη είναι εκεί, έχουν ανακοινωθεί. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα. Έχει μειωθεί σχετικά με πέρσι ο προϋπολογισμός. Όλες οι μεταγραφές ελεγχόμενες στο οικονομικό. Η Ανόρθωση δεν διατρέχει οικονομικό κίνδυνο από το μισθολόγιο της φετινής χρονιάς». .

Για την ημερομηνία της Εκλογικής Συνέλευσης:

«Η διοίκηση οφείλει να ακολουθεί το καταστατικό. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ήταν η πιο σύντομη ημερομηνία βάσει καταστατικού». 

Για Κασσιανό και Νικολάου:

«Ενήργησαν ως Ανορθωσιάτες. Οι ίδιοι από το πρωί της Παρασκευής κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους. Τους ευχαριστούμε που θα παραμείνουν μέχρι την εκλογή νέου δ.σ. Κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει το νέο δ.σ. Δεν μπορούσε αυτή η διοίκηση να κάνει αποδεκτή την παραίτηση και να προσλάβει ένα άλλο προπονητή. Δεν μπορούσε να προσληφθεί προπονητής για 15 μέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ