Φιλικά; Μεταγραφικά; Τακτική; Προπονητής;

Στο ψυγείο βρίσκονται τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας για τις επόμενες ημέρες, μέχρι τουλάχιστον την Εκλογική Συνέλευση στις 13 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα, θα απομένουν άλλες δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου κάνουμε αρχή με δύο συνεχόμενα ντέρμπι εντός, καθώς θα φιλοξενήσουμε κατά σειρά στο Αντώνης Παπαδόπουλος Ομόνοια και Απόλλωνα. Η φετινή χρονιά δεν μπορούσε να αρχίσει με χειρότερο τρόπο, και οι επόμενες ημέρες είναι από τις πιο καθοριστικές στην ιστορία του Σωματείου μας. Για το αγωνιστικό κομμάτι, οι προεκτάσεις των τελευταίων ημερών είναι τουλάχιστον… θλιβερές, καθώς η ομάδα θα βρίσκεται αγωνιστικά στον αναπνευστήρα για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Ας τα πάρουμε όμως τα ζητήματα ένα ένα.

Μεταγραφικά

Η ομάδα είναι φανερό ότι σε κάποιες θέσεις έχει τρομερές αδυναμίες. Κάναμε κάποια οικονομικά ανοίγματα φέρνοντας μερικούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά αφήσαμε την ομάδα γυμνή σε κάποιες θέσεις, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ποσοτικά υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές εκεί, αλλά ποιοτικά υπάρχει μία τεράστια τρύπα στο κέντρο της άμυνας μας. Ποιος θα αναλάβει τα μεταγραφικά μέχρι την Εκλογική Συνέλευση; Και όταν λέμε μεταγραφικά, εννοούμε και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών καθώς είναι κοινό μυστικό πως κάποιοι πρόκειται να φύγουν, τουλάχιστον με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, όπως για παράδειγμα ο Τόνι Κάλβο. Το νυν Συμβούλιο για λόγους ηθικής δεν μπορεί να δεσμεύσει τους επόμενους με μεταγραφές και αποδεσμεύσεις. Μπορεί για παράδειγμα, οι επόμενοι να θέλουν να διαχειριστούν διαφορετικά την υπόθεση Κάλβο. Γιατί οι νυν να συζητούν μαζί του για να του δώσουν την ελευθέρα του;

Τακτική

Με τον Χριστάκη Κασσιανό να μην έχει μέλλον στην Ανόρθωση, τι προπόνηση θα τους κάνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες; Τακτική; Αφού ο επόμενος προπονητής θα δουλέψει εντελώς διαφορετικά με τους ποδοσφαιριστές τους. Όχι πως είδαμε και τίποτα στο θέμα τακτικής από την Ανόρθωση του Χριστάκη Κασσιανού. Για αυτό έπρεπε να είχε οριστεί μία Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα έτρεχε άμεσα τα θέματα προγραμματισμού. Οι ποδοσφαιριστές, με βάση τα σημερινά δεδομένα, πρέπει απλά να παραμείνουν σε «φόρμα». Γιατί, αν έτρεχαν πιο γρήγορα οι εξελίξεις, ο νέος προπονητής θα πραγματοποιούσε μία μίνι προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές. Στο μεταξύ, «μίνι» ήταν και η προετοιμασία στο εξωτερικό. Εννέα (!) ημέρες στο σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας μίας ομάδας!

Φιλικά

Και με το προηγούμενο, φθάνουμε στην ανάγκη διεξαγωγής κάποιων φιλικών παιγνιδιών για να έχουν κάποια παιγνίδια οι ποδοσφαιριστές στα πόδια τους. Και φιλικά να οριστούν αυτές τις δύο εβδομάδες, τι θα καταλάβουμε από τη στιγμή που ο Χριστάκης Κασσιανός θα είναι εκτός ομάδας; Να κάνουμε φιλικά να δούμε τι ακριβώς; Ότι ήταν να δούμε το είδαμε μέχρι σήμερα. Έπρεπε τώρα να δουλεύουμε να διορθώσουμε τις τραγικές αδυναμίες μας. Τώρα όμως, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Προπονητής

Όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει ο νέος προπονητής της ομάδας. Αν δεν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις μέχρι τις 13 Αυγούστου, τότε στην καλύτερη περίπτωση ο νέος προπονητής θα έχει δύο εβδομάδες να δουλέψει όλα αυτά που αναφέραμε πιο πάνω. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ