Ερωτηματικό το δεξί εξτρέμ – Πιθανή εντεκάδα

Λίγο πολύ είναι γνωστοί οι πρώτοι έντεκα οι οποίοι θα κληθούν από τον Χριστάκη Κασσιανό για να ξεκινήσουν τον αγώνα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται σίγουρα ο Μάθιου Βαλβέρδ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Σάβο Παβίσεβιτς ενώ στο αριστερό άκρο θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο νεαρός Κωνσταντίνος Λαΐφης μετά και τον μη αναμενόμενο τραυματισμό του Μάρκο Άντιτς στην χθεσινή τελευταία προπόνηση. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Πάολο Ζορζ και Τζώρτζ Γκάλαμαζ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής και την δουλειά του “κόφτη” θα αναλάβουν οι Χρήστος Μαραγκός και Νταν Αλέξα. Ο Γρηγόρης Μάκος άρχισε να ανεβάζει στροφές αλλά ο Χριστάκης Κασσιανός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του μιας και η ομάδα μας έχει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Αναμένεται όμως ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επιτελικός μέσος θα είναι βέβαια ο MVP του πρώτου αγώνα και το τελευταίο κατά σειρά μεταγραφικό μας απόκτημα, Γκονζάλο Γκαρσία. Ο “μάγος” είναι πανέτοιμος να ξεδιπλώσει και πάλι τις αρετές που διαθέτει και η βοήθεια του στον αποψινό αγώνα κρίνεται αναγκαία. Εξάλλου, το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές στο παρελθόν, κάτι που αναμένεται να επαναλάβει και απόψε.

Ας πάμε στη κορυφή της επιθέσης όπου η θέση είναι καπαρωμένη από τον Αργεντινό φορ, Ρομπέρτο Κολαούτι. Ο Κολαούτι ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρια τέρματα της ομάδας μας στο πρώτο παιχνίδι θεωρείται βέβαιος για την θέση στη κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε στη συγκεκριμένη θέση η ομάδα μας στερείται σε ποσότητα καθώς ο Αργεντινός φορ είναι ο μόνος καθαρός φορ περιοχής που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Οι δύο θέσεις που απομένουν είναι αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας μας. Μιλάμε βέβαια για τα άκρα της επίθεσης. Πιο έντονο βέβαια είναι το πρόβλημα στο δεξί άκρο. Στα αριστερά θα αγωνιστεί εκτός συγκολινιστικού απροόπτου ο Γκαουσού Φοφανά ενώ αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού συγκεντρώνει και ο Ανδρέας Αβραάμ. Τώρα, το δεξί άκρο της επίθεσης είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Οχαγιόν, ο οποίος αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση στο πρώτο παιχνίδι είναι τραυματίας και έτσι ο τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί της υπηρεσίες του Ισραηλίτη. Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν επίσης ο Αμίτ Μπεν Σιουσάν, ο Γιαννάκης Οκκάς αλλά και ο Τόνι Κάλβο με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις πιο λίγες πιθανότητες. Έτσι, θα δούμε τον Μπεν Σιουσάν να πραγματοποιεί το ντεπούτο του με την φανέλα της ομάδας μας ή ο Χριστάκης Κασσιανός θα εμπιστευθεί την εμπειρία του αρχηγού της ομάδας Γιαννάκη Οκκά και θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να δούμε τον Γκαουσού Φοφανά στο δεξί άκρο και τον Ανδρέα Αβραάμ στο αριστερό, γεγονός όμως που φαντάζει απομακρυσμένο.

Όλα βέβαια είναι στη κρίση του προπονητή της ομάδας μας. Το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν, να πάρουν στα σοβαρά το παιχνίδι και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Τις απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα θα τις έχουμε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ