Ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν

Την πρώτη τους προπόνηση – εκτός απροόπτου πάντα – θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το… σουηδικό της περασμένης Πέμπτης.

Ακολουθώντας τις διακοπές τεσσάρων ημερών, σήμερα αναμένεται να μαζευτούν στο Αντώνης Καράς για ξεμούδιασμα, υπό τις οδηγίες του Χρίστου Κασσιανού, ο οποίος τελεί υπό παραίτηση, όπως και ο Νίκος Νικολάου. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να τονίσουμε τις βαριές κι ασήκωτες ευθύνες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατάφεραν να χάσουν μια σίγουρη πρόκριση μέσα από τα χέρια τους. Πέραν από τα όποια άλλα λάθη έγιναν, το να υπερασπιστείς ένα 3-0 που εσύ κέρδισες προ μιας βδομάδας, δεν θέλει δα και κάτι εξεζητημένο, παρά μόνο τα αυτονόητα. Δυστυχώς, στη Σουηδία ούτε αυτά έγιναν.

Καλό θα ήταν οι υπό παραίτηση διοικούντες να κάνουν μια επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο και να “ξηγηθούν” σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές. Η επιβολή προστίμου θεωρείται αυτονόητη, το ύψος του οποίου κατά την ταπεινή μας άποψη πρέπει να αγγίζει συνολικά τα διαφυγόντα έσοδα από τον αποκλεισμό. Ελπίζουμε να υπήρξε η προνοητικότητα, οι ποδοσφαιριστές να έχουν υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς και η διοίκηση να είναι καλυμμένη στην επιβολή προστίμου.

Σε όποιον ποδοσφαιριστή δεν αρέσει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Για να ξεπλύνουν την ντροπή της 25ης του Ιούλη, θα χρειαστεί πραγματικά τεράστια προσπάθεια μέσα στην χρονιά. Αν δεν είναι διατεθειμένοι, καλύτερα να μας αδειάσουν από τώρα τη γωνιά, εννοείται δίχως να πάρουν ούτε ένα ευρώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ