Έφυγε το ένα, έμειναν δύο

Η εικόνα του βουβού Αντώνης Παπαδόπουλος την προηγούμενη Πέμπτη θα μείνει για αρκετό καιρό αποτυπωμένη στο μυαλό μας, και δυστυχώς η ίδια εικόνα θα επαναληφθεί ακόμη δύο φορές. Η περσινή τιμωρία μας από την UEFA με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα επεισόδια στο παιγνίδι με τη Ντίλα Γκόρι, στερεί από τον κόσμο της ομάδας την παρουσία του στο γήπεδο ώστε να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα σε μία χρονική περίοδο που η ομάδα το έχει ανάγκη και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Μπορεί την προηγούμενη Πέμπτη να μην μας στοίχισε αγωνιστικά η απουσία του κόσμου από το Αντώνης Παπαδόπουλος, ωστόσο οικονομικά η ζημιά υπολογίζεται πέραν των 100 χιλιάδων Ευρώ από τα εισιτήρια και μόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα άλλα πιθανά οικονομικά κέρδη από την παρουσία του κόσμου στο παιγνίδι. Ποσό με το οποίο μπορούσαμε πολύ εύκολα να χρηματοδοτήσουμε ακόμα μία μεταγραφή! Όπως είπαμε, το ίδιο σενάριο θα επαναληφθεί ακόμη δύο φορές, και ευχή όλων μας είναι η ποινή να «πληρωθεί» από αυτό το καλοκαίρι.

Όταν με το καλό κλειδώσουμε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη, θα απομένουν ακόμη δύο προκριματικοί γύροι για να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Δύο γύροι όπου η ομάδα μας θα στερηθεί την παρουσία του κόσμου, και όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία ενός γεμάτου Αντώνης Παπαδόπουλος. Κόσμο φέτος στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια εντός έδρας, θα έχουμε μόνο στους ομίλους, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η ποινή θα εξαντληθεί από φέτος χωρίς να στοιχίσει αγωνιστικά τουλάχιστον, και να εκπληρωθεί ο στόχος πρόκρισης στους ομίλους όπου ο κόσμος θα μπορέσει και πάλι να απολαύσει την ομάδα στην Ευρώπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ