Δεν ήταν για συμπεράσματα

Με τεσσάρα άνοιξε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας για την καινούρια περίοδο, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία. Περισσότερο για ξεμούδιασμα ήταν βέβαια το παιχνίδι, παρά για οποιαδήποτε συμπεράσματα, είτε από πλευράς δικής μας, είτε ακόμα κι από τον Χριστάκη Κασσιανό που ήθελε να αρχίσει με ένα παιχνίδι επί αδύνατου αντιπάλου.

Πλην των νέων μας αποκτημάτων, Κολαούτι και Δημητρίου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήραν λεπτά συμμετοχής, ευελπιστώντας να τα πολλαπλασιάσουν στο μέλλον. Ήδη, αυτή τη βδομάδα θα έχουν άλλες δυο ευκαιρίες, στους αγώνες που θα διεξαχθούν την Τρίτη και την Πέμπτη, κόντρα στις βελγικές AA Gent και OHL Lueve αντίστοιχα. Πρόκειται για ομάδες πρώτης κατηγορίας, οι οποίες αναμένεται να προβάλουν πολύ μεγαλύτερες αντιστάσεις απέναντι στη δική μας, “δοκιμάζοντας” τους ποδοσφαιριστές του Χρίστου Κασσιανού σε όλους τους τομείς.

Τέλος, η σειρά των φιλικών επί ολλανδικού εδάφους, κλείνει την άλλη βδομάδα. Συγκεκριμένα, αποχαιρετούμε την Ολλανδία αγωνιζόμενοι την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στο γνώριμο σε μας Παναθηναϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ