Άμεσα κάθαρση!

Η λαϊκή απαίτηση είναι πλέον εντονότερη παρά ποτέ. Το Σωματείο χρειάζεται άμεσα κάθαρση. Κι όταν λέμε κάθαρση, δεν εννοούμε πάλι να πληρώσουν το μάρμαρο ο προπονητής κι ο τερματοφύλακας κατά την προσφιλή μας μέθοδο. Η κάθαρση ξεκινά από ψηλά!

Σύσσωμη η διοίκηση οφείλει να υποβάλει παραίτηση και να πάρει μαζί της όλο το σύστημα το οποίο έχει κτιστεί μέσα και γύρω στην Ανόρθωση. Συμφωνίες και συμβόλαια με… παράξενους όρους, έργα που ξεκινούν και ποτέ δεν υλοποιούνται στην ουσία, έργα που πραγματοποιούνται άνευ λόγου και αιτίας. Όλο το σαθρό, οξειδωμένο κατεστημένο που μαστίζει τη Μεγάλη Κυρία, που την απομυζά και δεν την αφήνει να αναπνεύσει πρέπει να ξεριζωθεί. Να αποκόψουμε όλα τα καρκινώματα και να καταπολεμήσουμε τα ζιζάνια. Τέρμα πια στην ανοχή!

Και προσοχή! Μην ξανακούσουμε τη λέξη «ενότητα». Τέρμα πια στα παραμύθια. Φτάνει με αυτό τον οδοστρωτήρα της ενότητας που έχει πολτοποιήσει τα πάντα στο διάβα του. Η σαβούρα να πεταχτεί στη θάλασσα και το καράβι της Ανόρθωσης να ξεκολλήσει από το βάλτο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ