Ξανά η Βόρεια στους φιλοξενούμενους

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τώρα η Διοίκηση της ομάδας μας ενημερώνει τον κόσμο ότι στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα παραχωρείται και φέτος η Βόρεια κερκίδα. Επίσης, όλες οι ομάδες είναι υπόχρεες να δίνουν το 15% της χωρητικότητας του γηπέδου για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας μας. Η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχει ενημερωθεί επίσημα από την ΚΟΠ και επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ προχώρησε σε ομόφωνη απόφαση για το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε σχέση με τα εισιτήρια που διατίθενται σε φιλοξενούμενους οπαδούς.

Συγκεκριμένα, η απόφαση ορίζει ότι το Σωματείο μας είναι υπόχρεο να παραχωρεί τουλάχιστον το 15% της χωρητικότητας του σταδίου σε φιλοξενούμενους οπαδούς.

Ως εκ τούτου, το Σωματείο μας θα παραχωρεί τη Βόρεια κερκίδα του σταδίου στους οπαδούς της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας.

Περαιτέρω, η ίδια απόφαση σημειώνει ότι η κάθε ομάδα, που φιλοξενεί στο στάδιο της την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, είναι υπόχρεη επίσης να παραχωρεί τουλάχιστον 15% της χωρητικότητας του σταδίου για τις ανάγκες των δικών μας οπαδών.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ