Το φυσάνε και δεν κρυώνει!

Απ’ ότι φαίνεται, η… βόμβα της μεταγραφής του Τζέισον Δημητρίου στην Ανόρθωση, σκόρπισε τον πανικό και την πίκρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας, το φυσούν ακόμη και δεν… κρυώνει, καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους τους ποδοσφαιριστές. Σε εμετική ανακοίνωσή που εξέδωσαν σήμερα, αναφέρονται κατά της ομάδας μας, αλλά μιλούν και ντροπιαστικά για τον -πρώην πλέον- παίκτη τους.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρουν, ότι ο Τζέισον δεν… σεβάστηκε την ομάδα “που τον ανέδειξε και τον στήριξε όσο κανένας άλλος”. Είναι άξιο απορίας το πώς μπορεί να τον ανέδειξε, αφού μόλις λίγες γραμμές πιο πάνω, αναφέρουν πως έχασε “περισσότερο από 18 μήνες αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας”. Πράγμα περίεργο, αφού ο Αγγλοκύπριος ποδοσφαιριστής έλειπε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού, ενώ ουσιαστικά έγινε γνωστός από τις κλήσεις του στην Εθνική Κύπρου. Εξάλλου από εκεί τον… ανακάλυψε και η ΑΕΚ, όπως και η Ανόρθωση, η οποία το 2008 είχε κάνει προσπάθειες να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το άλλο οξύμορο στοιχείο της ανακοίνωσης της ομάδας της Λάρνακας, είναι το γεγονός ότι, σε μια προσπάθειά τους οι διοικούντες να εκφράσουν την πικρία τους για το ότι έχασαν τον παίκτη από τα χέρια τους, αναφέρουν ότι στους δύο τραυματισμούς τους η ΑΕΚ τον “είχε στηρίξει στο μέγιστο βαθμό καθώς τον θεωρούσε μέλος της οικογένειάς της”. Με λίγα λόγια, μετανιώνουν για κάτι που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ως επαγγελματική ομάδα που θέλουν να θεωρούνται πως είναι!

Στη συνέχεια, μιλούν με άκρως μειωτικά λόγια για το νέο μας απόκτημα, που δήλωσε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ιστορική στιγμή για την οικογένειά του, που θα φορέσει τη φανέλα με το Φοίνικα στο στήθος, όπως είχε κάνει και παλαιότερα ο πατέρας του.

Θα πρέπει να αναμένουμε πάντως απάντηση από την ομάδα μας, καθώς στην ανακοίνωση αφήνονται ουσιαστικά υπόνοιες πως η διοίκηση αθέτησε την συμφωνία Κυρίων…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ