«Προσεκτικές κινήσεις»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport Μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά του σωματείου. Αναλυτικά:

Για Κολαούτι:

 «Και στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ήταν η πρώτη επιλογή του Χρίστου Κασσιανού και είναι μια μεταγραφή που έγινε αποδεκτή με πολλά χαμόγελα. Γίνονται προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις. Στην περίπτωση Κολαούτι το σωματείο δεν θα επωμιστεί μεγάλο κόστος καθώς άνθρωποι βοήθησαν την προσπάθεια».

Τις τελευταίες κινήσεις:

«Από την μια η ανακοίνωση του πραγματικού χρέους και από την άλλη η αποχώρηση κάποιων παικτών έφεραν μια απογοήτευση. Οι τελευταίες κινήσεις άλλαξαν τα δεδομένα. Δουλεύουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες, γίνεται πολύ σωστή δουλειά και έχει αλλάξει άρδην η ψυχολογία. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές εντυπωσιασμού, αλλά μεταγραφές ουσίας. Καταφέραμε να φέρουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με πιο χαμηλό κόστος και στόχος είναι να χτιστεί μια ομάδα τουλάχιστον το ίδιο ανταγωνιστική με την περσινή».

Για Ρέζεκ:

«Η περίπτωση του είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, ο παίκτης έχει κάποια αξία και για να παραχωρηθεί πρέπει να έχει σημαντικό όφελος το σωματείο. Δεν έχουμε ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη πρόταση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ