«Περιμένουμε απαντήσεις»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της Μεγάλης Κυρίας καθώς και στην κλήρωση για τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια.

Για τους μεταγραφικούς στόχους, ανέφερε πως έχουμε προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και αναμένουμε απαντήσεις. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για ποδοσφαιριστές που καλύπτουν πλήρως τα «θέλω» του προπονητή» και πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και στις τρεις γραμμές. Πρόσθεσε πως πρώτιστος στόχος είναι να αποκτήσουμε παίκτες στον άξονα

Για την κλήρωση, ανάφερε πως «την υποδεχτήκαμε όπως θα υποδεχόμασταν κάθε κλήρωση. Όποια και να ήταν η κλήρωση θα την αντιμετωπίζαμε με την ίδια σοβαρότητα. Θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει αφού θα είναι τα πρώτα μας παιχνίδια. Το άσχημο είναι ότι και οι δύο ομάδες είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Αυτό είναι αρνητικό. Το θετικό είναι ότι θα μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε. Πιστεύουμε στην πρόκριση. Θα πάμε με σοβαρότητα για να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ