Κολαούτι και Δημητρίου “ανεβάζουν” Κάκο

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα για την ομάδα μας επιφύλασσε η χθεσινή μέρα με δύο παίκτες κράχτες κατά την ποδοσφαιρική ορολογία. Μετά την ανακοίνωση του Ρομπέρτο Κολαούττι η διοίκηση ετοίμασε και πρόσφερε στον κόσμο της ακόμη μια έκπληξη. Πιο δυνατή από την πρώτη.

Λειτουργώντας ως διοίκηση μεγάλης ομάδας και με αστραπιαίες κινήσεις που κράτησαν λιγότερο από δύο ώρες απέσπασαν  την υπογραφή του Τζέισον Δημητρίου. Εν ριπή οφθαλμού «μετακόμισε» τον διεθνή Αγγλοκύπριο από το ΓΣΖ στο Παπαδόπουλος στέλλοντας συνάμα την απάντησή της προς όλες τις κατευθύνσεις μετά και απο την απώλεια του Κωστάκη Αρτυματά και με τον τρόπο που εξελίχθηκε το όλο σκηνικό.

Οι δυο πιο πάνω περιπτώσεις αν κατέληγαν στο Παπαδόπουλος την περσινή περίοδο που αποτελούσαν και τότε μεταγραφικοί στόχοι τότε το ταμείο της ομάδας θα ήταν μείον με ποσό κοντά στο εκατομμύριο (μισθοί –  πριμ – αγορά ποδοσφαιριστών) μιας και οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι συγκεκριμένα για την Ανόρθωση η ρήτρα του συμβολαίου του Δημητρίου που έληγε το 2015, ήταν πενταπλάσια σε σχέση με αυτήν που ζητούσε η ΑΕΚ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή σε  οποιαδήποτε άλλη ομάδα κυπριακή ομάδα. Οι λόγοι «άγνωστοι» αλλά έτσι αποκτά ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι καταφέραμε και ντύσαμε στα κυανόλευκα αυτόν τον ποδοσφαιριστή αποζημιώνοντας τον  μόνο τους μισθούς του, οι οποίοι είναι εντός των νέων οικονομικών κριτηρίων που έθεσε η διοίκηση από την αρχή του χρόνου.

Για να συμπληρωθεί το πάζλ ενός ικανοποιητικά αρκούντος ρόστερ με πρωταγωνιστικές βλέψεις θα πρέπει να γίνουν ακόμη 2 με 3 σωστές κινήσεις. Πρωτίστως, ενός πολύ καλού αμυντικού μέσου και ενός δεξιού εξτρέμ μιας και το σκηνικό με τον Κάλβο δεν αρμόζει σε μεγάλη ομάδα που θέλει να ξέρει που βαδίζει. Επίσης, επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει εντός του τρέχοντος μηνός η περίπτωση του Τσέχου επιθετικού Γιαν Ρέζεκ αφού τυχόν πώληση του ποδοσφαιριστή πέραν από το συνολικό όφελος που θα κυμαίνεται μεταξύ €400.000 με €500.000  θα μας βάλει ξανά στην αναζήτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά στοιχεία.

Οι τρείς τελευταίες προσθήκες Παβίσεβιτς, Κολαούττι και Δημητρίου αναπτέρωσαν πολύ το ηθικό των οπαδών μας.  Κακά τα ψέματα η διοίκηση Κάκου μετά τα απανωτά μεταγραφικά κτυπήματα κέρδισε πόντους στα μάτια του κόσμου αλλά και την εμπιστοσύνη του ότι στο τέλος ο πρόεδρος θα χειριστεί σωστά τα ζητήματα της μεταγραφικής ενίσχυσης του ροστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ