Κινήσεις μειωμένου ρίσκου

Γκαούσο Φοφανά, Μαρσίνιο, Σότα Γκριγκασβίλι, Σάβο Παβίσεβιτς, Ρομπέρτο Κολαούτι και Τζέισον Δημητρίου είναι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν με σκοπό να μπουν κατευθείαν στην ενδεκάδα. Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση επιλέγει επιτέλους να βαδίσει σε γνώριμα μονοπάτια πραγματοποιώντας μεταγραφές με μειωμένο ρίσκο. Η επιτροπή προγραμματισμού ρίχνει ματιές σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι (παντελώς) άγνωστοι σε μια προσπάθεια να στελεχώσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας οι οποίοι θα χρειαστούν μικρό χρόνο προσαρμογής.

Οι Φοφανά, Μαρσίνιο, Παβίσεβιτς και Δημητρίου έχουν δώσει δείγματα γραφής στο Κυπριακό πρωτάθλημα άλλοι πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι πρόσφατα, άλλοι στο παρελθόν. Ο Γκριγκαλασβίλι παρουσιάζει μια άνοδο στην καριέρα του μεταπηδώντας από το Γεωργιανό στο Ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ η αξία του Κολαούτι είναι αδιαμσφισβήτητη.

Σαφέστατα το ζητούμενο και η μαγκιά θα είναι το πάντρεμα όλων αυτών των ποδοσφαιριστών με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν όλο και περισσότερο. Οι μεταγραφές σε καμιά περίπτωση δεν προεξοφλούν την επιτυχία μιας και τα τελευταία χρόνια η ομοιογένεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ