Τζέισον και με υπογραφή!

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θεωρείται και επισήμως ο Τζέισον Δημητρίου. Ο Αγγλοκύπριος  αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις , έκανε δηλώσεις στο anomedia και ακολούθως πέταξε για την Ολλανδία όπου θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Επίσημη ανακοίνωση
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση του Τζέισον Δημητρίου για 2+1 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε επιτυχώς όλες τις ιατρκές εξετάσεις και στις 9:50πμ σήμερα αναχώρησε για την Ολλανδία όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Το ιατρικό-τιμ ενημέρωσε πλήρως το τεχνικό -τιμ της ομάδας μας και ο Τζέισον θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης με στόχο το συντομότερο δυνατό να μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δηλώσεις Δημητρίου
«Είναι μεγάλη τιμή να έρθω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και να αγωνιστώ γι’ αυτή την ομάδα. Το να με δεχτεί αυτό το σωματείο παρόλο που χρειάζομαι ακόμη 3-4 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, είναι καταπληκτικό. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα το αποδείξω στο γήπεδο.

Είναι ιστορική στιγμή για την οικογένεια μου γιατί ο πατέρας μου αγωνίστηκε σε αυτή την ομάδα πριν πολλά χρόνια. Γι’ αυτό ελπίζω όταν είμαι τελείως έτοιμος, θα βοηθήσω σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100%. Ελπίζω ως Ανόρθωση να τα πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ και να πάρουμε το Σωματείο και που αξίζει.

Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα με στηρίξουν και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επανέλθω σε πλήρη ετοιμότητα και να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ