Η υπέρβαση για Κολαούτι θέτει θέμα Ρέζεκ

Η μεταγραφική επιτυχία της απόκτησης Ρομπέρτο Κολαούτι, αναμφίβολα γεννάει σκέψεις για το μέλλον του Τσέχου επιθετικού της Ανόρθωσης Γιαν Ρέζεκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κολαούτι θα πάρει για ένα χρόνο ένα ποσό γύρω στις 200 χιλιάδες Ευρώ, αν και η διοίκηση στην ανακοίνωση απόκτησής του αναφέρει ότι μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή έχει καλυφθεί από φίλους της ομάδας. Τέτοια όμως ακούσαμε και για άλλους όπως για παράδειγμα το Σευρού, κάτι που στο τέλος αποδείχθηκε ότι απλά ήταν λόγια για λαϊκή κατανάλωση.

Ένα ποσό γύρω στις 200 χιλιάδες είναι και ο μισθός που θα πάρει και ο Ρέζεκ για τη χρονιά που έρχεται. Αναμφίβολα, με το μισθολόγιο να κυμαίνεται γύρω στα 2 εκατομμύρια, είναι πολυτέλεια το ένα πέμπτο να πάει στους δύο ποδοσφαιριστές της επιθετικής γραμμής. Ο Κολαούτι έρχεται για να πάρει θέση βασικού στην ομάδα, και στην οικονομική κατάσταση που είμαστε, πολυτέλεια είναι επίσης να κάθονται άλλες 200 χιλιάδες Ευρώ στον πάγκο.

Η διοίκηση περιμένει πρόταση από το εξωτερικό για τον Ρέζεκ, μία πρόταση που θα δώσει κάποια σημαντικά ποσά στο σωματείο ενώ θα τη γλυτώσει και από ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ίσως η απόκτηση του Κολαούτι να είναι προμήνυμα για ενδεχόμενη πώληση του Ρέζεκ, και στη θέση του να έρθει άλλος επιθετικός που θα παίρνει σαφώς μικρότερο ποσό από τον Τσέχο.

Από την άλλη, η επιθετική γραμμή μας με Κολαούτι και τον Ρέζεκ του πρώτου γύρου έχει αρκετή ποιότητα, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο «μιλάνε» τα χρήματα και δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν τελικά ο Ρέζεκ πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ