Εκδήλωση στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Σε εκδήλωση στην ελεύθερη Αμμόχωστο και πιο συγκεκριμένα στα Εθνικόφρονα Σωματεία Δερύνειας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ, προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας η επίσημη Ανόρθωσις. Διοργανωτής ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Σωματείου, θα γίνει ανοικτή συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Σωματείου στην ελεύθερη Αμμόχωστο για γνωριμία με την ομάδα και οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.

Η εκδήλωση θα γίνει στα Εθνικόφρονα Σωματεία Δερύνειας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στις 8μμ, παρουσία του Προέδρου και μελών του ΔΣ του Σωματείου, μελών του προπονητικού επιτελείου και παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτή είναι η δεύτερη εκδήλωση που διοργανώνεται από φίλους του Σωματείου και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πολλούς φίλους για διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων σε όλες τις πόλεις, αφού όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του Σωματείου,στην προσπάθεια που γίνεται για οικονομική αναζωογόνηση και εξυγίανση.

Το Σωματείο μας και το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει το Σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για τη στήριξη και την οργάνωση της εκδήλωσης.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ