Αποφασίζει σήμερα η κυρία Κολαούττι

Ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε χθες το βράδυ ο Αργεντινός επιθετικός ποδοσφαιριστής  Ροβέρτο Κολαούττι. Ο παίκτης συνώνυμο με την λέξη σήριαλ φαίνεται να ικανοποιείται οικονομικά από την πρόταση της Ανόρθωσης και αυτό που απομένει είναι η συγκατάθεση της Ελβίβ, συζύγου του Αργεντινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ Σάββα Κάκου και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ευελπιστούμε ότι αυτή την φορά θα έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις. Πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται να γέρνουν προς θετική κατάληξη οι πιθανότητες, αφού η κάθοδος του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που θα διαπραγματευθεί τους επιμέρους όρους  του συμβολαίου , οι δηλώσεις του ιδίου του Κολαούττι αλλά και το γεγονός ότι η κυρία Ελβίβ δεν θέλησε να έρθει να επισκεφθεί το νησί μας για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του Παπαδόπουλος και το βιοτικό επίπεδο της Κύπρου δίνουν το αίσθημα ότι οι πιθανότητες είναι αυξημένες.
Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Σε περίπτωση που ναυαγήσει για ακόμη μια φορά η περίπτωση του Κολαούττι (όντος πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή) ελπίζουμε να υπάρχει εναλλακτική καλή λύση άμεσα, διότι τα περιθώρια στενεύουν . Η ομάδα την Παρασκευή ταξιδεύει στην Ολλανδία για να προετοιμαστεί  για την δυσκολότερη χρονιά μετά από μια δεκαετία περίπου και καθυστερήσεις και τερτίπια δεν χωράνε πλέον .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ